INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

Reghecampf ştie de ce Steaua nu i-a făcut faţă lui City: "Ne lipsește curajul!". Ce spune despre plecarea lui Stanciu

Reghe a bifat 30 de meciuri ca antrenor al Stelei în Europa, 12 victorii, 9 egaluri și 9 înfrângeri
Reghe a bifat 30 de meciuri ca antrenor al Stelei în Europa, 12 victorii, 9 egaluri și 9 înfrângeri

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

Reghecampf recunoaște problemele pe care le are Steaua și spune că singura șansă a echipei în Europa e să nu dea de coloși.

- Domnule Reghecampf, iese Steaua cu capul sus din Champions League?
- Pentru mine nu este un moment de bucurie. Scorul din acest meci nu contează deloc. Mă interesează că puteam să avem parte de un rezultat pozitiv. Din păcate, ne lipsește curajul când avem posesie, când câștigăm mingea. Avem nevoie de foarte multe atingeri, dar vom crește și vom face un prim "11" care va face față în grupele Europa League.

- De ce ați vrut să menajați mai mulți jucători?
- Pentru că urmează un program foarte dificil pentru noi și am decis să intre cei care au jucat mai puțin. Important pentru noi acum e meciul din campionat cu Pandurii, trebuie să fim sută la sută pregătiți fizic și să ne impunem sâmbătă seară la Severin. Am încercat să le dau o șansă celor care n-au jucat în ultima perioadă, dar mi-am ținut și jucătorii în priză pentru partida din campionat, tocmai d-asta au intrat Popa și Stanciu pe parcurs.

- Vineri e tragerea la sorți pentru EL, ce sperați?
- Sunt formații foarte puternice în grupele Europa League. Cel mai important pentru noi și pentru fotbalul românesc e să picăm cu echipe cu care ne putem bate. Dacă dăm peste trupe foarte puternice, e extrem de greu să facem ceva. Acum așteptăm și ne dorim să facem treaba bună în Europa.

"Nu mă interesează ce face Stanciu, dacă pleacă sau nu. Nu e treaba mea, chiar nu vreau să mai vorbesc despre plecarea lui"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
tihi
tihi  •  25 August 2016, 17:03

Cat veti tine in brate jucatori ca Tamas,nu veti avea succes nicaieri!

dvd1
dvd1  •  25 August 2016, 16:42

Huo Steaua Huo blatistule piscarias si scirbavnic. Dispareti cu totii sa nu se mai auda de voi nicaieri si niciodata. Steaua e cea mai blatista si nehalita echipa de pe pamint. Huo Steaua. V-ati luat-o in freza asa cum va place voua. Ati pierdut si cu unii care nici nu joaca fotbal nicaieri nici macar prin liga a 3a sau a 4a. Nu ati trecut de centrul terenului *** ce sinteti. A jucat Nucusor? Dar Popa Prostu? Toata lumea spera acum sa cadeti cu cele mai grele echipe si sa nu cistigati nici un meci. Nu ar trebui ca FIFA si UEFA sa va dea voie sa jucati in Europa blatisti scirbavnici. Huo Steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luc11
luc11  •  25 August 2016, 16:28

Bine ca ai fost tu mai curajos cand ai fost jucator....singurele amintiri din cariera fabuloasa sunt autogolul pe care l-a dat la echipa nationala si ceva blaturi prin Germania si cam atat

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close