INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Ronaldo, enervat la culme de jucătorii lui Atletico Madrid » Cum au stârnit spaniolii furia lui Cristiano

Cristiano Ronaldo/ Foto: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo/ Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 10:10 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 11:34

Manchester United a fost eliminată de Atletico Madrid din „optimile” Ligii Campionilor, după ce a pierdut acasă cu 0-1 (1-1 în tur). Cristiano Ronaldo (37 de ani) nu a reușit să marcheze în „dubla” cu spaniolii, iar la finalul meciului de pe Old Trafford a fost extrem de nervos.

În timp ce jucătorii lui Simeone sărbătoreau calificarea, Cristiano a ieșit de pe teren vizibil iritat de bucuria adversarilor. Ronaldo a părăsit pentru al treilea an consecutiv Liga Campionilor încă din faza „optimilor”, după ce în precedentele două ediții a fost eliminat alături de Juventus.

Vassaras sfidează fotbalul românesc! 3 situații scandaloase în arbitraj
ARBITRI
Vassaras sfidează fotbalul românesc! 3 situații scandaloase în arbitraj

Cristiano Ronaldo, furios la finalul meciului cu Atletico

Ronaldo nu și-a ascuns frustrarea după înfrângerea cu Atletico, meci în care nu a reușit să iasă în evidență. Împotriva „plăpumarilor”, pe Old Trafford, Cristiano nu a expediat nici măcar un șut spre poarta lui Oblak.

Portughezul nu se simte prea bine la Manchester United, iar gesturile sale nervoase reflectă starea de spirit a portughezului în acest moment al sezonului. „Diavolii” au fost eliminați din „optimile” Champions League și din Cupa Angliei, iar în campionat sunt pe locul 5. 

Arsenal este echipa de pe poziția a patra în campionatul Angliei, ultima ce duce în Liga Campionilor, cu un punct peste Manchester United, dar și cu 3 meciuri în minus. Astfel, dacă va rămâne pe Old Trafford și din vară, Ronaldo ar putea juca în Europa League în sezonul viitor, ceea ce ar reprezenta o premieră în cariera portughezului.

6 goluria marcat Ronaldo în acest sezon de Champions League

Citește și:

Simeone iubește Europa! Al 8-lea „sfert” cu Atetico: „Mă emoționez!”

Un fost atacant de la Juventus, Milan și Lazio a ales: „Messi sau Cristiano Ronaldo? Îl prefer pe omul cu suflet în locul marțianului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brazisio
brazisio  •  16 Martie 2022, 14:24

Pai nu l-ati facut voi mari acu 4 zile...from hero to zero. Sper ca v-ati linistit cu vrajelile gen: he always sjows up in big game. Ete ca facu canci

nelu.faget
nelu.faget  •  16 Martie 2022, 12:34

Adică l-au supărat pentru că s-au bucurat de calificare. Din respect pentru Cristiano ar fi trebuit să fie triști =))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează