INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  POLONIA

video Ronaldo Deaconu, în formă la Korona Kielce » A oferit două pase de gol la meciul din Cupa Poloniei

Ronaldo Deaconu, în tricoul Koronei // foto: Facebook @ Korona Kielce
Ronaldo Deaconu, în tricoul Koronei // foto: Facebook @ Korona Kielce

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 19:18 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 20:41

Titular după mai multă vreme, Ronaldo Deaconu (26 de ani) a fost iar decisiv pentru echipa sa, Korona Kielce, care a trecut azi cu 4-2, după prelungiri, de echipa a doua a celor de la Legia, în Cupa Poloniei. 

Românul a pasat decisiv la prima reușită, a polonezului Dawid Blanik! Apoi, la golul de 3-2 pentru echipa sa, l-a servit pe Remacle la primul său gol din meci, fostul jucător de la U Cluj marcând și pentru 4-2 ulterior. 

Este al doilea meci reușit făcut de Deaconu, după ce în ultima rundă de campionat a înscris de două ori în victoria cu 5-3 cu Puszcza Niepolomice. Korona ocupă locul 14 în campionat, după 13 etape, fiind neînvinsă de cinci runde.

Șocant! Căpitanul Legiei a povestit noaptea petrecută la închisoare după jocul de la Alkmaar: „M-au tratat ca pe un criminal”
POLONIA
Șocant! Căpitanul Legiei a povestit noaptea petrecută la închisoare după jocul de la Alkmaar: „M-au tratat ca pe un criminal”

Cifrele lui Ronaldo Deaconu în Polonia

Ronaldo Deaconu s-a transferat la polonezi de la chinezii de la Shaanxi Chang'an Athletic în iulie 2022, iar din ianuarie 2023 la echipă a venit și un alt român, Marius Briceag (31 ani) de la U Cluj.

În acest sezon, Deaconu, care a primit numărul 10, are trei reușite în campionat, iar în Cupă are un gol și două asisturi, după ce în campionatul trecut înscrisese de două ori și avusese trei pase decisive.

În vara lui 2022, după despărțirea de chinezi, mijlocașul a fost pe lista de achiziții a celor de la CFR Cluj și de la FCSB, dar ambele variante au căzut. Astfel că Ronaldo a semnat cu Korona Kielce, nou promovată atunci în prima ligă poloneză, unde director sportiv este fostul jucător al roș-albaștrilor, Pawel Golanski.

VIDEO Legia II Varșovia - Korona Kielce 2-4

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Povestea lui Arthur Friedenreich, „Perla Neagră Originală” a Braziliei: fotbalistul care ar fi marcat chiar mai multe goluri decât marele Pele

Presa de la Baku, sfat pentru Adrian Mutu: „Ar trebui să corecteze în iarnă greșelile făcute la transferurile lui Neftchi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează