INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - CELTIC

FOTO Imagini revoltătoare la meciul lui Celtic din Liga Campionilor » Fanii scoțieni, mesaje oribile după decesul Reginei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 22:27 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 23:12

Fanii scoțieni ai celor de la Celtic șocat pe toată lumea cu mesajele afișate la primul meci jucat de echipa lor după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Scoțienii au afișat bannere revoltătoare la meciul din Liga Campionilor împotriva lui Șahtior Donețk, scor 1-1.

Fanii scoțieni care au făcut deplasarea la Varșovia pentru a-și susține favoriții au ținut să batjocorească decesul Reginei din urmă cu o săptămână, prin mai multe mesaje afișate în tribună. 

După ce înaintea partidei nu s-a mai ținut un moment de regulegere în memoria Reginei Elisabeta a II-a, suporterii lui Celtic au afișat mesajul „F... the Crown” în momentul în care imnul Ligii Campionilor se auzea pe stadion. 

BT Sport, televiziunea care a transmis meciul, chiar și-a cerut scuze după ce a redat în direct imaginile stupefiante cu banner-ul scoțienilor. 

Fanii lui Celtic, mesaje ironice după decesul Reginei

De asemenea, un alt banner ironic la adresa Reginei a fost afișat de fani: „Ne pare rău pentru pierderea ta, Michael Fagan!”. 

Fagan este un cetățean britanic, bolnav de schizofrenie, cunoscut pentru faptul că în anul 1982 s-a cățărat peste gardul Palatului Buckingham și a ajuns în dormitorul Reginei, acolo unde a stat 10 minute de vorbă cu suverana. 

Aceasta credea că este doar un angajat beat de la Palat. Fagan a fost scos ulterior din dormitorul suveranei de un paznic. 

Rangers, la polul opus

Dacă fanii celor de la Celtic au ironizat decesul Reginei, suporterii rivalei Rangers au realizat o scenografie superbă în onoarea fostei regine a Marii Britanii. 

Citește și: 

Decizie incredibilă în Ligă! Cum NU s-a dat un asemenea penalty?! » „E nevoie de un asistent al asistentului video”
Leverkusen - Atletico 2-0
Decizie incredibilă în Ligă! Cum NU s-a dat un asemenea penalty?! » „E nevoie de un asistent al asistentului video”
A rămas fără 500.000 de euro în timp ce era pe teren în Bayern - Barcelona!
GERMANIA
A rămas fără 500.000 de euro în timp ce era pe teren în Bayern - Barcelona!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
clubman
clubman  •  15 Septembrie 2022, 12:52
Postat de ishhhhhhhh pe 15 Septembrie 2022, 07:32

Dar poate ca mesajul “f the crown” nu e neaparat indreptat spre Regina de curand decedata. Poate spre *regele* Charles, care ar merita acel cuvant numai pentru cum a tratat-o pe Diana, sau pentru printul Harry, care nu are deloc comportament de membru al familiei regale. Sau, si mai probabil, mesajul ala e indreptat catre statul britanic in general, care i-a tarat pe scotieni in afara UE, desi scotienii au votat majoritatea sa ramana. Separatismul scotian poate inflori in aceste momente, acum ca statul britanic e condus de un om mai putin iubit decat Regina.

Mesajul este CLAR, ''coroana'' reprezinta simbolul asupritorului, reprezinta piedica in calea independentei, reprezinta jugul sub care traiesc ''dominioanele'' coroanei de sute de ani...

clubman
clubman  •  15 Septembrie 2022, 12:39

Revoltator?!...:) Pogonicilor, este doar inceputul.... Desi sunt ascunse de catre media, miscarile antimonarhice ( adica anti- ***...) exista si devin pe zi ce trece mai greu de ascuns. Deocamdata sunt doar murmure in Australia, voci in Noua Zeelanda, iar despre Canada, Tara Galilor Scotia sau Irlanda de Nord ce sa mai spunem?!... Poate credeti ca *** europeni stau mai bine, dar nu este asa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bapeamatii
bapeamatii  •  15 Septembrie 2022, 11:07

Foarte misto. Independenta si republica in locul capului plecat. Well done Celtic!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează