INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - INTER 0-1 (ÎN TUR 1-2)

Şapte ani de frustrări pentru Abramovici! Chelsea are interzis la trofeul Ligii

Roman Abramovici, Abramovici, Chelsea
Roman Abramovici, Abramovici, Chelsea

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Patronul Roman Abramovici a fost nevoit să constate din nou că banii nu aduc trofee

Din 2003, de cînd a cumpărat-o pe Chelsea, Roman Abramovici aleargă după un triumf în Ligă. Zadarnic. Marţi seară, pentru al 7-lea an consecutiv, miliardarul rus a coborît la cabine nu pentru a-şi felicita jucătorii, ci pentru a-i consola.

Jose Mourinho, care i-a fost angajat mai bine de 3 ani, între iulie 2004 şi septembrie 2007, ştie cel mai bine cum e: "Chelsea e echipa care în 2005 a pierdut o semifinală dintr-un gol care n-a fost, iar o alta, în 2007, la penalty-uri. Tot la loviturile de departajare a pierdut şi finala din 2008. Iar anul trecut trebuia să bată Barcelona cu 3-0 în semifinale, din trei penalty-uri clare, ce nu i-au fost acordate. Asta e istoria acestui club, a acestor jucători. O istorie a frustrărilor".

Vreme de 7 ani, Abramovici a băgat mai bine de 700 de milioane de lire sterline în echipă. Şi-a adus antrenor după antrenor: Mourinho, Grant, Scolari, Hiddink, iar acum Ancelotti. Degeaba. "La început, Roman a crezut că-i va fi uşor dacă investeşte. Dar în fotbal nu-i deloc uşor. E un tip inteligent şi a înţeles. Ştie acum să citească un meci, să-l analizeze şi măcar în această seară va accepta că a cîştigat echipa mai bună, nu aceea mai norocoasă".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează