INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - AJAX 1-1

Scandal la Bayern Munchen » O vedetă a răbufnit și l-a pus la zid pe antrenor » Criză de nervi în vestiar: "Aici nu suntem de unde a venit el"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 11:25

James Rodriguez, mijlocașul columbian al lui Bayern, s-a plâns, după meciul cu Ajax, 1-1, că este folosit puțin. Iar la 11 minute de la fluierul final a plecat nervos acasă. Nu-i singurul nemulțumit.

Martorii oculari povestesc că James Rodríguez era negru de supărare la finalul partidei din Ligă cu Ajax (1-1), de marți. Iar în vestiar, în absența antrenorului Niko Kovaci, a făcut o criză de nervi: "Aici nu suntem la Eintracht Frankfurt, de unde a venit el". Și ar fi lăsat de înțeles că-i va comunica decizia de a părăsi clubul.

Zece minute mai târziu, columbianul trântea nervos ușa cabinei în urma sa.
James e frustrat că e utilizat prea puțin și că e lăsat pe bancă inclusiv după ce face un meci bun.

Totodată, impresarul său, cunoscutul Jorge Mendes, face presiuni asupra clubului să se decidă dacă vrea să-l transfere definitiv sau îl lasă să se întoarcă la Real, de unde a fost împrumutat în 2017, pentru 13 milioane de euro.

James nu-i singurul nemulțumit. Süle, Goretzka, Wagner și Gnabry îi reproșează, de asemenea, lui Kovaci că-i înlocuiește chiar și după evoluții reușite.

Conform unui principiu al rotației pe care ei nu-l înțeleg și pe care președintele Uli Höness l-a amendat amenințător: "Primul unsprezece este treaba antrenorului. Dar în final el va trebui să dea socoteală dacă lucrurile nu merg". 

42.000.000 €ar trebui să-i plătească Bayern lui Real pentru transferul definitiv al lui James

3 meciuri consecutive
fără victorie are Bayern: două în Bundeliga și unu în Liga Campionilor

Prea multă croată, prea puțin antrenament

Bild scrie că jucătorii s-ar fi plâns conducerii clubului de faptul că Niko și fratele său Robert, care-i e secund, vorbesc în croată în fața lor, ceea ce reprezintă "o lipsă de respect. 

"Totodată, ei nu văd cu ochi buni unele antrenamente pe care le ține Kovaci, foarte scurte, și faptul că nu are o filosofie, o idee clară de joc.

Citește și: Criza lui Bayern se prelungește periculos! Muller: ”Avem o problemă psihică”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează