INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - CITY

FOTO Scandal-monstru după golul lui City » Ancelotti a făcut iureș pe bancă, acuzând două greșeli flagrante de arbitraj! Opinia expertului

Golul de 1-1 marcat de Kevin De Bruyne în minutul 67 al semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City a fost prefațat de o greșeală evidentă de arbitraj. +15   FOTO
Golul de 1-1 marcat de Kevin De Bruyne în minutul 67 al semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City a fost prefațat de o greșeală evidentă de arbitraj.

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 23:47 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 00:18

Golul de 1-1 marcat de Kevin De Bruyne în minutul 67 al semifinalei dintre Real Madrid și Manchester City a fost prefațat de două decizii de arbitraj contestate.

În minutul 64, Vinicius a încercat o pasă la 20 de metri de careul advers. Mingea a lovit mâna lui Stones, apoi a părăsit suprafața de joc. 

Scandal-monstru după golul lui City » Ancelotti a făcut iureș pe bancă, acuzând două greșeli flagrante de arbitraj! Opinia expertului
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Ar fi trebuit dictată o lovitură de la colțul terenului, dar „centralul” portughez Artur Soares Dias a hotărât ca jocul să fie reluat cu o repunere din colțul careului de 6 metri.

Greșeală de arbitraj înaintea golului marcat de Kevin De Bruyne

Câteva secvențe mai târziu, Kevin De Bruyne a adus egalarea, cu un șut puternic de la aproape 20 de metri. Banca Realului a izbucnit la adresa oficialilor partidei. Carlo Ancelotti a fost cel mai vehement și a văzut un cartonaș galben.

Ar fi trebuit să primim corner la acțiunea care a prefațat golul lor. Arbitrul nu a fost foarte atent, i-am reproșat asta și am primit un cartonaș galben
- Carlo Ancelotti, imediat după meci

Protocolul VAR nu prevede analizarea unor astfel de acțiuni, cornere dictate sau nu corect. În aceste condiții, reușita lui De Bruyne a fost validată.

Madrilenii au mai reproșat un lucru, considerând că mingea a ieșit în aut de margine chiar înaintea reușitei lui De Bruyne.

Scandal-monstru după golul lui City » Ancelotti a făcut iureș pe bancă, acuzând două greșeli flagrante de arbitraj! Opinia expertului

Pavel Fernández, specialistul în arbitraj al celor de la Marca, a explicat: „Golul nu putea fi anulat de VAR, pentru că Real Madrid a recuperat mingea după presupusa greșeală de arbitraj. A pierdut-o ulterior și a rezultat golul”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Lionel Messi, desființat de un nume uriaș din fotbal: „Este mizerabil să te duci în Arabia Saudită după bani!”

Și Neymar este cu bagajele făcute la PSG! Unde ar putea pleca brazilianul de 31 de ani la vară

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
costacurta
costacurta  •  11 Mai 2023, 19:05
Postat de Stelian66 pe 11 Mai 2023, 17:39

Macar facem parte din ceva . Tu nu faci parte nici macar din tine .

TE-AI CAM ENERVAT ASA-I? TRANQILLO METRE.

Stelian66
Stelian66  •  11 Mai 2023, 17:39
Postat de costacurta pe 11 Mai 2023, 17:07

Nu trebuie sa te deranjeze ca faci parte dintre ei, cotizeaza in continuare ca e bine :))

Macar facem parte din ceva . Tu nu faci parte nici macar din tine .

costacurta
costacurta  •  11 Mai 2023, 17:07
Postat de Stelian66 pe 11 Mai 2023, 05:52

Tocmai te-ai contrazis singur. Mai intai “toata lumea” , apoi “lumea tine fu cine castiga”. Stai jos , nota 4.

Nu trebuie sa te deranjeze ca faci parte dintre ei, cotizeaza in continuare ca e bine :))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează