INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, 18 SEPTEMBRIE, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Schalke a prezentat Steaua pe site-ul oficial, dar nu a uitat de Gigi Becali » Posibila excludere şi titlul 24 au fost amintite

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 12:23

Site-ul oficial al celor de la Schalke 04 a publicat o scurtă prezentare a Stelei pentru fanii echipei.

Nemţii reamintesc faptul că Steaua a cucerit un titlu după 7 ani de secetă, însă a făcut-o într-o manieră categorică, avînd 16 puncte avans faţă de locul 2.

"Deşi a cîştigat titlu la pas, revenirea în Liga Campionilor a fost în pericol. Steaua a fost ameninţată cu excluderea de Comisia de Disciplină a celor de la UEFA, din cauza unui scandal de corupţie.

Şeful Stelei, Gigi Becali, a încercat să motiveze adversarii adversarilor cu bani. Dar Steaua a fost norocoasă şi a primit doar o pedeapsă de cinci ani cu suspendare", notează site-ul oficial al lui Schalke.

Apoi nemţii continuă prezentarea în care oferă detalii despre "dubla" cu Legia după care îl prezintă pe Gigi Becali:

"Nu poate urmări Steaua decît de la televizor. Este în închisoare de la sfîrşitul lunii mai din cauza unui schimb de terenuri.

Este cunoscut pentru ura pe care o are împotriva homosexualilor. Chiar a refuzat un astfel de jucător în echipa sa, spunînd că mai bine era bătăuş sau beţiv", au mai scris nemţii pe site-ul oficial.

Schalke - Steaua este mîine, în direct la Digi 1, Dolce 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (1)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  17 Septembrie 2013, 14:24

si ce daca ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează