INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REACȚIE

Sebastian Colțescu, prima reacție după verdictul UEFA în cazul scandalului de la Paris, în care a fost acuzat de rasism

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 17:04 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 17:45

Arbitrul român Sebastian Colțescu a avut o primă reacție după ce UEFA a decis că nu este vinovat în scandalul de rasism iscat la meciul dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, din grupele Ligii Campionilor.

Centralul de 43 de ani a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în limba engleză, imediat după ce s-a aflat ce verdict a dat UEFA în cazul său.

„Când se face dreptate, aduce bucurie celor drepți și teroare celor care fac rău”, a postat Colțescu, imediat după ora 17:00

Pierre Webo cerea o pedeapsă aspră pentru Sebastian Colțescu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Pierre Webo, care a fost numit „ăla negru” de Colțescu, a oferit un interviu pentru France Football, în care a cerut „o pedeapsă dură” pentru Colțescu.

„Am simțit furie. Nici acum nu mi s-a dat un răspuns pentru cuvintele arbitrului", a declarat acesta. „Îmi doresc să văd sancțiuni, pentru că trebuie să fie o premieră. O pedeapsă dură, altfel, nimeni nu-și va mai aminti ce s-a întâmplat și totul se va repeta”, a spus camerunezul, într-o încercare de a pune presiune suplimentară pe UEFA.

VIDEO Aime Lema, despre cazul Colțescu: „Webo e conștient că arbitrul nu a vrut să-l jignească”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FRF doarme, iar Sepsi Sf. Gheorghe profită de strategia Ungariei anti-România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
101691431963926
Taylor Cruz  •  12 Februarie 2021, 00:13

Procesul lui Craciunescu este doar "penibilitatea" in floarea ei intretinuta de frustratii astia care *** "discriminare" si "rasism" cand nu obtin ce vor...filmul din 1968 "Planet of the Apes" va deveni realitate in secolul 21....vai si amar de OAMENII adevarati, regardless the color of their skin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1893269640940104
Lunca Andrei  •  11 Februarie 2021, 23:06

Dragi "jurnalisti'", dupa evenimentul de la Paris, cel putin doua saptamani ne-ati sufocat cu articole in legatura cu ceea ce s-a intamplat.*** au avut prima pagina pe site-ul dumneavoastra, unde si-au expus ineptiile si parerile asa-zis argumentate despre o realitate numai de ei stiuta, dar diferita total de realitatea noastra.Iata ca acum, forul european nu il considera vinovat de rasism pe Coltescu.Despre acest fapt, ati scris doar un amarat de articol, printre alte 200 referitoare la ce a visat Gigi, cum a tusit Mimi sau cine a dat de pomana la Dinamo. Cititorii dumneavoastra, cu mai mult de un neuron,si-au dat seama ca nu va pasa nici cat "negru sub unghie" de adevar, respect sau patriotism ( pana la urma insinuati in primele articole ca poporul roman este rasist). Ne-ati dovedit clar ca sunteti doar niste can-can-isti obositi. Eu am sa incetez sa va citesc articolele superficiale si sa imi bat capul sa le comentez.Sunteti prea departe de ceea ce se intampla in tarile civilizate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelconasu
cornelconasu  •  11 Februarie 2021, 22:41
Postat de valentindragobete pe 11 Februarie 2021, 18:12

Pe tine nu te acuza nimeni de prostie fiindcă toți stiu ca esti prost

Uită-te în oglindă , vezi dacă rezistă*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează