INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN, MIERCURI, 21:30, PROTV, GSP.RO

Sfaturi pentru campioana României venite din Serbia, din partea specialiștilor » "Fundaşii lui Partizan sînt singurii care nu arată tocmai bine!"

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 17:46

Rade Jaksici, jurnalist sîrb la Kurir, face o analiză a lui Partizan înaintea "dublei" de foc care o aşteaptă pe Steaua în turul 3 preliminar.

După ce-a trecut de slovacii de la Trencin cu mari emoţii, Steaua se pregăteşte de un meci mult mai greu cu Partizan. Gazeta a apelat la un ziarist sîrb care îi cunoaşte foarte bine pe jucătorii antrenorului Zoran Milinkovici și care vorbește pentru cititorii din România despre punctele forte ale acestora. Jurnalistul le vinde și un pont roș-albaștrilor.

"Spre deosebire de Steaua, la Partizan nu există nici un fel de act de indisciplină din partea jucătorilor. Nu sînt probleme, toată lumea respectă regulamentul clubului"
Rade Jaksici, jurnalist sîrb

"Linia defensivă nu e de Champions"

"O să fie un meci pe viață și pe moarte, un duel de foc între două echipe cu o tradiție incredibilă. Steaua trebuie să fie atentă la doi jucători extrem de puternici şi de periculoşi. Primul este Andrija Zivkovici, atacant campion mondial cu "naționala" Serbiei la Under 20, iar cel de-al doilea este Stefan Babovici, un mijlocaş fabulos, care are nişte execuţii de maestru!

Viaţă grea o să-i facă şi portarul Zivko Zivkovici, cu parade bune în momente importante ale jocului. Fundaşii lui Partizan sînt singurii care nu arată tocmai bine. Linia defensivă nu e una cu care poți să ajungi în Champions League. De curînd a venit un nou apărător brazilian, Fabricio, care poate intra în partidele cu Steaua a fost menajat momentan", spune Rade.

20.700.000 €este cota de piață a celor de la Partizan Belgrad conform siteului de specialitate transfermakt.de, mult mai mică decît a Stelei, care este în acest moment de 28,7 milioane de euro

"Babovici îşi dă viaţa pe teren"

Jurnalistul le mai dă un pont lui Papp şi Chipciu: "Aveţi mare grijă la Saşa Ilici, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, un adevărat lider! O să spun de o sută ori, dacă este cazul, că este un personaj autoritar, știe să se impună și toată lumea îl ascultă. Îşi coordonează excelent coechipierii, chiar şi atunci cînd e pe banca de rezerve.

În plus, o să vedeți că Babovici îşi dă viaţa pe teren pentru Partizan, ştie ce înseamnă dăruirea pentru echipă. Oricum, steliștii o să aibă viață grea!".

"Preşedintele lui Partizan, Zoran Popovici, este relativ nou în această funcţie. Face tot posibilul ca treaba să meargă bine la echipă, chiar dacă în acest moment sînt probleme financiare"
Rade Jaksici, jurnalist sîrb

2,00 este cotacaselor de pariuri pentru o victorie a Stelei în meciul de miercuri seară de pe Arena Națională, față de 3,80 cît au sîrbii de la Partizan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
nebraska
nebraska  •  27 Iulie 2015, 12:06

Bat sarbii tur-retur,fcsb e foarte slaba.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  27 Iulie 2015, 11:50
Postat de wollt pe 27 Iulie 2015, 11:43

minim 3 boabe ia in tur Mirelu

Bravo Paszkany, CFR 24 mil euro datorii, exclusa din Uefa!

wollt
wollt  •  27 Iulie 2015, 11:43

minim 3 boabe ia in tur Mirelu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează