INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - REAL MADRID, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şi englezii au bişniţarii lor » În jurul stadionului "Old Trafford" roiesc oamenii care vînd bilete la suprapreţ

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 martie 2013 19:41

Partida dintre Manchester United şi Real Madrid a devenit un fel de Steaua - Chelsea pentru englezi. Şi în Anglia se vînd bilete la suprapreţ la foc automat.

Dacă pe site-uri ca viagogo.com şi ticket4football.com preţurile pentru un bilet normal la acest meci au ajuns chiar şi la 1000 de lire, şi fanii au ajuns să îşi vîndă biletele, anunţă dailymail.co.uk.

Unii suporteri îşi dau biletele pentru 750 de lire sterline, însă de mirare este faptul că aceste bilete se vînd chiar şi la preţurile acestea ca pîinea caldă.

Sportsmail a aflat că, pentru fanii care au venit la Madrid pentru a vedea echipa lui Jose Mourinho, un bilet ajunge să coste peste 800 de lire la piaţa neagră.

Spre deosebire de ceea ce se întîmplă la Bucureşti, poliţia din Manchester a reuşit un număr record de arestări, însă cei mai mulţi sînt aşteptaţi să vîndă în această seară în jurul stadionului, aşa cum au făcut la multe alte meciuri în alţi ani.

Un reporter de la New York Times a povestit ceea ce a văzut atunci cînd a plecat de la conferinţa de presă la care Mourinho a spus că "lumea se va opri atunci cînd se vor duela două dintre cele mai mari echipe ale planetei".

Reporterul a spus cum a surprins un om care vindea bilete cu preţuri de 500 sau 600 de lire la partida din această seară, lucruri care se întîmplă la toate meciurile atunci cînd e de aşteptat să se joace cu casa închisă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
order_your
order_your  •  05 Martie 2013, 20:26

VAND 3 BILETE STEAUA-CHELSEA - CENTRAL: Tribuna 2 Inel 3 Sector 328 Randul 25 Loc 34, 33, 32 BONUS TRICOU ORIGINAL CHELSEA. Pret 1000 Lei pachetul complet + Transport Curier cu verificare colet. Expediez prin Cargus/Fan Curier sau predare personala in Timisoara Tel: 0736.947.243

ervfr
ervfr  •  05 Martie 2013, 20:23

In toate tarile unde am fost la meciuri am vazut bisnitari sau vanzatori de bilete. Nu a contat ca a fost meci de campionat, cupa, finala de EL, de CL sau alt fel de meci. Inclusiv la meciul Inter cu CFR le-am cumparat de la un bisnitar italian. Sunt peste tot!!!! si nu neaparat ca sunt romani. Doar ei stiu sa arate cu degetul spre noi cand de fapt la ei e la fel.

marius10094
marius10094  •  05 Martie 2013, 20:14

Mai bine zis sunt TIGANI ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează