INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAȚII

Simeone reacționează după ce s-a vorbit despre plecarea sa de la Atletico: "Întotdeauna voi proceda la fel"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 21:00

Diego Simeone a vorbit pentru Mediaset Premium înaintea duelului din această seară cu Bayern Munchen, sugerând că experiența lui pe banca lui Atletico se poate încheia curând.

"Am dat totul pentru Atletico și întotdeauna voi proceda la fel. Toată lumea e conștientă de acest lucru. Totuși, asta nu înseamnă că îmi voi prelungi contractul cu echipa. Suntem antrenori și cu noi se poate întâmpla orice", a declarat antrenorul argentinian în vârstă de 46 ani, înaintea duelului cu Bayern din Champions League.

Acesta a vorbit și despre fiul său, Giovanni, care recent a marcat primul său gol în Serie A, pentru Genoa: "Sunt bucuros pentru el. Trebuie să facă multă sacrificii, pentru că Seria A este un campionat dificil și trebuie să muncească foarte mult. Nu am vorbit niciodată despre cariera lui pentru că el trebuie să-și scrie propria poveste", a mai spus Simeone.

"El Cholo" o antrenează pe Atletico din 2011, timp în care a avut rezultate remarcabile pentru madrileni, reușind să câștige 5 trofee: un Campionat (2014), o Cupă a Regelui (2013), o supercupă a Spaniei (2014), Europa League (2012) și Supercupa Europei (2012).
Atletico a mai jucat și două finale Champions League cu Simeone pe bancă, ambele pierdute cu Real, în 2014 și 2016.

Într-o reeditare a semifinalei de anul trecut, Atletico o înfruntă în această seară pe Bayern, de la 21:45, în direct pe dolcesport 1 și livetext pe gsp.ro.

(Remus Dinu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează