INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 10 DECEMBRIE, ORA 21:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Site-ul UEFA: "Fiorentina determinată să oprească parcursul Stelei"

Adrian Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Fiorentina

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Site-ul forului oficial european de fotbal scrie că gruparea italiană Fiorentina este decisă să nu piardă meciul de miercuri cu Steaua şi să-şi păstreze locul 3 în Grupa F, prin care se va califica în 16-imile Cupei UEFA.

"Echipa din Serie A crede că a plătit deja scump lipsa de experienţă la nivel de top în fotbal european, după ce rivalele FC Bayern Munchen şi Olympique Lyon şi-au făcut loc spre optimile competiţiei.

Un egal pe stadionul Steaua, în ultima etapă a grupelor, ar fi de ajuns pentru formaţia viola de a ajunge în 16-imile Cupei UEFA", scrie site-ul oficial al UEFA.

Alberto Gilardino a spus că Fiorentina nu a putut mai multe în această grupă deoarece a întâlni echipe puternice, care au performanţe în Liga Campionilor. "Obiectivul nostru este să ajungem în Cupa UEFA. Trebuie să avem un joc cât mai bun la Bucureşti", a spus atacantul formaţiei italiene.

Tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a fost de părere că Liga Campionilor este o competiţie "neiertătoare", dar cel mai important este ca jucătorii săi să capete încredere că pot forma o echipă europeană puternică.

Meciul dintre Steaua şi Fiorentina va avea loc miercuri şi va fi arbitrat la centru de spaniolul Luis Medina Cantalejo.

Sursa: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  08 Decembrie 2008, 14:43

care parcurs?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează