LIGA CAMPIONILOR  ·  FC SEVILLA - ŢSKA MOSCOVA 1-2 (1-1 ÎN TUR)

ŢSKA a demarat spre sferturi cu Honda!

Keisuke Honda, Honda, TSKA Moscova
Keisuke Honda, Honda, TSKA Moscova

Articol de — Joi, 18 Martie 2010, 00:00

Calificarea în "sferturi" aproape a amortizat transferul niponului, ce mărturiseşte că a fost convins de Mark Gonzalez să bată lovitura liberă la care Palop a gafat

ŢSKA Moscova a lansat un nou star în Champions League. Europa l-a descoperit pe urmaşul lui Nakata. Japonezul Keisuke Honda a fost jucătorul returului cu FC Sevilla (2-1) şi probabil Palop îl va visa mult timp de-acum încolo! Ruşii au mizat la finele anului trecut 6 milioane de euro pe transferul lui de la modesta echipă olandeză Venlo şi au cîştigat pariul. Aproape şi-au amortizat investiţia, numai accesul în "sferturi" aducînd 3,3 milioane de euro!

Poreclit "Împăratul", mijlocaşul de 23 de ani a înclinat balanţa. Pasă la golul lui Necid, precedată de o dublă ratare, şi o reuşită din lovitură liberă, după un şut care i-a dat palmele peste cap lui Palop. "Honda nici nu dorea să bată. Credea că va şuta Ignaşevici. I-am spus să încerce el, pentru că ştiam că trage tare. Noroc că l-am convins, deşi în sinea mea nu-mi imaginam că va şi marca", povesteşte chilianul Mark Gonzalez culisele fazei din minutul 55.

"Nu mă aşteptam să înscriu. Mă gîndeam că portarul o să respingă, dar mingea a fost puţin udă şi poate că l-a surprins. Am avut şi noroc. Mi-am asumat un risc să mă transfer la ŢSKA, dar cred c-am făcut alegerea corectă", spune jucătorul curtat în vară de Liverpool şi Everton, care l-au ratat pentru că n-au dat cele 10 milioane de euro cerute iniţial de Venlo.

17 ani au trecut de la precedenta prezenţă a lui ŢSKA în "sferturile" Ligii. În 1993, s-a calificat în faza celor două grupe de 4 echipeCum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1