INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA - DORTMUND 0-2

SLAVIA - DORTMUND 0-2 // Nicolae Stanciu putea să contribuie la o nouă surpriză: cum s-a descurcat „tricolorul” în fața lui Dortmund

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 22:27

Slavia Praga a pierdut meciul cu Borussia Dortmund, scor 0-2. Nicolae Stanciu a jucat bine, iar la lansarea sa Masopoust a ratat ocazia de a deschide scorul în prima repriză. 

Slavia are cota cea mai mică în această „grupă a morții”, dar campioana Cehiei luptă meci de meci. A făcut-o la Milano, a condus Interul pe „Meazza” până în ultimele minute, fiind egalată în prelungiri.  

Astăzi putea obține mai mult cu Borussia. Bine condusă de Nicolae Stanciu, în vervă în această perioadă cum l-am vrea mereu, și-a creat mai multe ocazii. Două foarte mari.  

Prima a fost declanșată de „tricolor”. O pasă lungă, excelent calibrată, l-a lăsat pe Masopoust singur cu portarul lui Dortmund. Dacă ar fi înscris, deschidea scorul. Bürki l-a blocat cu piciorul. 

La 0-1, în repriza secundă, Tecl a fost și el față în față cu goalkeeperul. A șutat pe lângă. 
 

BVB n-a ratat. Nu au înscris însă vedetele. A punctat omul la care nu se aștepta nimeni. Fundașul Hakimi, de două ori, după acțiuni individuale. Una pe repriză. Decisive. 0-2.

Vezi și:

GENK - NAPOLI 0-0 // Theodor Jumătate a urmărit fiecare mișcare a lui Ianis Hagi în Liga Campionilor: cu ce a ieșit în evidență și momentul de maximă frustrare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
romeverest
romeverest  •  03 Octombrie 2019, 10:55

Uitati sa ne spuneti de faptul ca primul gol al lui Dortmund a venit in urma unui atac rapid, dupa ce Stanciu a pierdut copilareste mingea in apropierea careului nemtilor !!

rumunek
rumunek  •  03 Octombrie 2019, 01:00

A mai fost si lovitura libera din prima repriza, bătută periculos și scoasă greu in corner de Burki.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează