INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Țucudean din primul minut! Toate speranțele în cel mai bun marcator al echipei în ultimele două sezoane

Articol de - Publicat marti, 27 august 2019 09:00

Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League.

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Campioana României este din nou în fața unui moment important pentru club, dar și pentru fotbalul românesc. După miracolul din Scoția, CFR speră să întoarcă scorul din tur, 1-0 cu Slavia Praga, și să ajungă din nou în grupele Champions League. Menajat pentru partida cu Botoșani, George Țucudean va fi titular și e principalul favorit să înscrie și în capitala Cehiei, cota 3,25. 

"Ştiam ce ne așteaptă, că sunt jucători care ajung repede în careul nostru și aleargă foarte mult, dar cu toate astea puteam să marcăm și noi din ocaziile pe care le-am avut. Am avut doar meciuri grele până acum în toate tururile și cu siguranță vom face un meci bun, sperăm să întoarcem rezultatul. Noi am avut ocazii și în meciul tur, dar n-am fost inspirați și n-am marcat. Sper să o facem acum!", spune Țucudean.

Adrian Păun, cel mai bun om al CFR-ului în primele etape din L1, a completat: "Puterea grupului cred că face diferenţa în astfel de meciuri, cred că nu mai este nevoie să spun că dorinţă avem cu toţii, sper să ne întoarcem de acolo cu o calificare în Champions League. Sper ca de data aceasta norocul să fie de partea noastră, cu inspiraţia de moment şi sper să ne calificăm!".

7,25 este cotacaselor de pariuri ca să se califice CFR Cluj în grupele Champions League, în timp ce Slavia Praga are cota 1,10 pentru acest succes

"Sper să câștigăm și meciul de miercuri pentru că vrem să ajungem în Champions League! La Cluj, noi am controlat prima repriză, apoi CFR ne-a pus probleme în partea a doua. Sper să fim inspirați și să câștigăm" 
Nicolae Stanciu, mijlocaș Slavia Praga

SCANDAL // Slavia în contre cu fanii de la "Nord" 

Înaintea meciului pe care Slavia l-a jucat în campionat sâmbătă seară, câștigat, 4-0, cu Bohemians, reprezentanții suporterilor i-au anunțat pe cei din club ca jucătorii să nu vină la final să-i salute! "Ne-au transmis că nu vor să fie salutați! Așa că le-am mulțumit celorlalți suporteri prezenți pe stadion. Sper să le treacă supărarea, iar miercuri să fie alături de noi, să avem un stadion plin și să îi încurajeze pe jucători cât mai mut. Nu vreau să comentez deciziile celor de la «Tribuna Nord»", a declarat, pentru mass-media din Cehia, ofițerul de presă al echipei. Fanii n-au explicat motivele deciziei. 

COMENTARIU // "Avem o șansă uriașă!"

Josef Husbauer, mijlocașul de 23 de ani al Slaviei, a analizat partida de mâine seară, cu CFR Cluj. "În meciul cu Bohemians au jucat alți 11 jucători față de meciul cu CFR, pentru că partida de miercuri este cea mai importantă pentru noi. Toți băieți au o calitate incredibilă și trebuie să profităm. Avem o șansă uriașă să ajungem în grupe! Știm foarte bine cum joacă CFR, suntem pregătiți pentru acest meci. Sunt convins că o să fie o atmosferă fantastică pe stadion, noi vom fi concentrați. Toată lumea are în cap doar victoria și calificarea în grupele Ligii Campionilor", a spus Josef. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
danirovl
danirovl  •  27 August 2019, 17:06

4-1 pt. cfr:)...saracii aia dau un gol din faza fixa

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  27 August 2019, 13:16

Tucudean are fkin probleme la inima si si-a anuntat retragerea temporara din fotbal. Abia daca a jucat ceva in ultimele meciuri, ca na, avea acele probleme. Si voi, GSP-u', vreti sa fie titular si ii dati sanse asa mari sa inscrie? Mai lipseste sa insistati in continuare ca FCSB va lua titlul anul asta.

10206209416816386
Ioan Trofin  •  27 August 2019, 12:00

Cei de la Fcsb ar trebui sa învețe ceva de la CFR : -seriozitate a staff-ului tehnic, -seriozitate la antrenamente, -neimplicare directa peste antrenor a patronului de club, -nu intervin schimbări în echipa după interesele conducerii, -antrenor cu experienta, lista continua la nesfârșit,,,,. Dan Petrescu nu a fost bun pt Fcsb dar face lucruri bune la Cluj, de câte ori a antrenat Clujul s a văzut mana lui. Se va alege praful cu Fcsb dacă continua asa, adio titlu, adio Europa, adio cupa, adio clasament, nu ar surprinde dacă ar retrograda în B, în ritmul acesta este pe topogan (coborâre libera). Succes la *** dl. Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează