LIGA CAMPIONILOR  ·  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Ultrașii cehi de la „Nord" vor să facă un show pirotehnic nemaivăzut » „Dau foc” stadionului!

Articol de — Marti, 27 August 2019

Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League.

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

A fost scandal monstru înaintea meciului de mâine seară! Fanii Slaviei de la „Nord” le-au transmis jucătorilor și celor din conducere că nu vor să fie salutați de echipă la finalul partidei cu Bohemians, din ultima etapă de campionat.

Dacă inițial nici măcar jurnaliștii cehi nu știau despre supărarea suporterilor, ieri s-a aflat adevăratul motiv al protestului. Ultrașii nu primiseră acordul conducerii să facă în această seară un show pirotehnic deosebit pe stadion! 

Gruparea este una extrem de dură, care în ultima vreme a provocat mai multe incidente, inclusiv la meciurile europene,  membri ai acesteia s-au bătut cu oamenii de ordine, au blocat căile de acces în stadion și au aruncat pe teren cu obiecte interzise.

"Cei din club n-au vrut să ne sprijine să facem un show pirotehnic de senzație! Suntem mii de fani care susținem această echipă și care știm cum să apărăm culorile echipei noastre. Nu ne mai puneți restricții și nu ne mai blocați! Facem totul într-un mod organizat, apelăm la o firmă! Nu încălcăm nicio lege a celor de la UEFA, nu aruncăm cu torțe pe teren și în jucători. Totul va fi organizat"
Protestul fanilor în ultimele zile, la adresa conducerii

"Petardele reprezintă o crimă!"

Oficialii clubului au reacționat imediat: "Trebuie să condamnăm şi să nu arătăm toleranţă faţă de anumite comportamente. Nu vrem ca meciurile să mai fie întrerupte, iar apoi tribune sau întreg stadionul să fie închis din cauza incidentelor. Petardele aruncate în sectorul oaspeţilor, unde se pot afla copii, reprezintă o crimă! Nu există ceva mai grav decât un copil atins de o torţă sau o petardă şi care suferă arsuri masive! Dar avem nevoie de fanatismul şi încurajările pentru jucătorii noştri". 
 

Decizia organizării spectacolului pirotehnic va fi luată în această dimineață, la ședința tehnică ce va avea loc la stadion și la care vor participa și reprezentanții ultrașilor. "Vrem să facem un adevărat spectacol în tribune și sperăm ca UEFA să ne permită acest lucru. Suntem conștienți de importanța situației și vrem să facem tot ce putem pentru un spectacol unic. Nu vrem să creăm probleme și nici să avem litigii cu UEFA!", au mai spus suporterii clubului ceh.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Codruț Marta e de negăsit din 2012. Anunțul făcut acum, după 8 ani

Libertatea

Comentarii (1)

luisharcsa  •  27 August 2019, 19:25

Dupa ce Slavia va fi eliminata,pot da foc si orasului, desi este un oras superb.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
19:55 Fotbal, Europa League

Porto - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League

Gent - AS Roma

Digi 4, Telekom 2, Look Sport 2
19:55 Fotbal, Europa League

Bașakșehir - Sporting Lisabona

Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Sevilla - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League

Ajax - Getafe

Telekom 3, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League

Arsenal - Olympiakos

Digi 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - FC Bruges

Digi 2, Telekom 4, Look Spor 3
22:00 Fotbal, Europa League

Inter - Ludogoreț

Digi 4, Telekom 2
Program TV complet

Liga 1