INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // VIDEO Biletele pentru meciul anului s-au epuizat în câteva ore! Ce-i așteaptă pe clujeni pe „Sinobo Stadium”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 19:25

Slavia Praga și CFR Cluj joacă miercuri în cel mai important meci al anului pentru clujeni, care le-ar putea aduce calificarea în grupele Ligii Campionilor. 

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) se joacă miercuri, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Pe Dan Petrescu și compania îi așteaptă o atmosferă senzațională pe arena din Praga, toate cele 20.000 de bilete fiind epuizate.  Cel mai ieftin costa 25 de euro.

Biletele pentru partida de pe „Sinobo Stadium” fuseseră puse în vânzare în această dimineață și s-au epuizat instant. 

În tur, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, au fost 17.000 de spectatori.

ATMOSFERA CREATă LA MECIURI DE FANII SLAVIEI

Arbitrul ultimei finale Europa League va conduce meciul sezonului pentru trupa lui Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează