INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Gianluca Rocchi, arbitrul ultimei finale Europa League, va conduce meciul sezonului pentru trupa lui Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 13:14

Slavia Praga și CFR Cluj se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00, în manșa a doua a play-off-ului Champions League. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Italia, avându-l la centru pe Gianluca Rocchi (46 de ani).  

  • Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 în tur) se joacă miercuri, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Clujenii vor avea un nou arbitru cu nume la centru, după ce în manșa tur au fost conduși de turcul Cuneyt Cakir. Partida decisivă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor de pe Sinobo Stadium va fi oficiată de Gianluca Rocchi, asistat la cele două tușe de Filippo Meli și Giorgio Peretti. Al patrulea oficial va fi Paolo Valeri, în timp ce de arbitrajul video se va ocupa Michael Fabbri.  

Gianluca Rocchi a fost duminică la centru în victoria obținută de Lazio, cu Ștefan Radu integralist, scor 3-0 la Sampdoria. Cele mai importante meciuri din carieră sunt Supercupa Europei din 2018, câștigată de Real Madrid în fața lui Manchester United, scor 2-1, și finala Europa League din sezonul trecut, Chelsea - Arsenal 4-1. 

VEZI ȘI:

Ilie Dumitrescu a luat foc! L-a distrus pe Gigi Becali după umilința de la Mediaș: „E o rușine! Unde în lume ați mai văzut așa ceva?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2656653684354463
Horváth Bálint Ottó  •  26 August 2019, 14:11

si Supercupa Europei din 2017

2656653684354463
Horváth Bálint Ottó  •  26 August 2019, 13:41

în manșa a doua a play-off-ului CHAMPIONS League.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează