INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua le cere suporterilor să păstreze biletele de intrare pentru varianta in care jocul nu se disputa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2008 00:00

FC Steaua le recomanda spectatorilor care vor fi prezenti pe stadion cu ocazia partidei cu ACF Fiorentina, din UEFA Champions League, sa pastreze biletele de intrare in arena dupa ce au ajuns in tribune. Acestea vor putea fi utilizate din nou in eventualitatea in care partida ar putea fi amanata din cauza conditiilor meteorologice precare.

Sursa: SteauaFC.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  10 Decembrie 2008, 17:46

Bai ultras_cluj u ai cva cu capu cred!Steaua are suporteri mai multi k orasul tau!Cum dreaqu sa nu se umple un stadion de 27.000!?Dak ar fi un meci foarte important,s-ar umple 5 stadioane k Ghencea!Numai k poate ai citit si u,k toata lumea il injura pe Becali,si nu-l mai suporta nici D-zeu,kre i-a luat toti banii lui!Nu mai e miliardar,e milionar acum!Si plus de asta are terenuri in valoare de milioane!Numai k nu i le mai cumpara nimeni k sa se mai dea el mare!;))

 •  10 Decembrie 2008, 15:56

vand 5 bilete la Steaua - Fiorentina, la tribuna 0, Sectorul A, super pret 100 RON !!! pretul initial a fost de 315 RON. Pentru informatii [email protected]

 •  10 Decembrie 2008, 15:38

si daca nu vin suporterii la meci este pt ca avem o conducere de k.k.t inpotriva careia protestam..dar tu nu sti ce inseamna o istorie patata pt ca cfr nu are asa ceva..nu ma astept sa intelegi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close