INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Uite cine ne-a bătut, Dane! „Sperietoarea” lui Petrescu, spulberată de Steaua Roșie Belgrad după ce a scos-o pe CFR din UCL

Steaua Roșie a zdrobit-o pe Pyunik Erevan, scor 5-0, în prima manșă a turului 3 preliminar UCL
Foto: Imago
Steaua Roșie a zdrobit-o pe Pyunik Erevan, scor 5-0, în prima manșă a turului 3 preliminar UCL Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 00:55 / Actualizat joi, 04 august 2022 02:02

Steaua Roșie Belgrad s-a distrat în prima manșă a turului 3 preliminar UCL cu Pyunik Erevan, scor 5-0, și e ca și calificată în play-off. Campioana Armeniei a eliminat-o pe CFR Cluj în primul tur, 0-0, 2-2 și 3-4 la penalty-uri.

Dan Petrescu a lăudat-o excesiv pe Pyunik în momentul în care a întâlnit-o la startul sezonului european. A insistat că armenii sunt o forță pentru că „au venit cu charter. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, au rezervat 41 de camere, toate single. Au condiții foarte bune!”.  

Steaua Roșie Belgrad nu s-a temut și n-a fost impresionat de astfel de detalii. Formația antrenată de Dejan Stankovic a dominat copios partida cu Pyunik. A marcat încă din minutul 3, însă reușita lui Bukari a fost anulată pentru ofsaid. Același Bukari a deschis până la urmă scorul în minutul 29, când a fructificat un contraatac ucigător, după o cursă de peste 50 de metri la capătul căreia a driblat și portarul. 

Mircea Lucescu, pas uriaș spre play-off-ul UCL » Dinamo Kiev a câștigat turul cu Sturm Graz
Dinamo Kiev - Sturm Graz 1-0
Mircea Lucescu, pas uriaș spre play-off-ul UCL » Dinamo Kiev a câștigat turul cu Sturm Graz

Sârbii au majorat scorul în minutul 35, după ce Kings Kangwa a trimis în plasă cu pieptul mingea centrată de Bukari. Pyunik avea să fie condusă cu 3-0 la pauză după ce Bukari a făcut „dubla”. Chiar înainte de pauză, Bukari a lovit din nou. Scăpat în partea dreaptă, atacantul ghanez a înscris cu un șut pe jos la colțul lung, printre picioarele lui Juninho.

11 șuturipe poartă a avut Steaua Roșie la meciul cu Pyunik

Pyunik Erevan, spulberată de Steaua Roșie Belgrad

Seara magică a lui Bukari s-a încununat cu un hattrick în minutul 70. Ghanezul l-a păcălit pe portarul Yurchenko. S-a prefăcut că centrează, însă a șutat direct la colțul scurt, iar portarul armenilor n-a mai reușit să evite golul.

Scorul final avea să fie stabilit de Mitrovic (77), cu un șut spectaculos de la marginea careului. Sârbii au încheiat meciul în inferioritate, după ce Rodic a văzut două „galbene” în minutul 90.

Steaua Roșie Belgrad este deja cu gândul la play-off-ul Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni cel mai probabil pe Maccabi Haifa, după ce israelienii au învins-o cu 4-0 pe Apollon în prima manșă.

Citește și:

Cristiano Bergodi, realist înaintea meciului cu Djurgardens: „Plecăm cu șansa a doua!”
SEPSI
Cristiano Bergodi, realist înaintea meciului cu Djurgardens: „Plecăm cu șansa a doua!”
Jucătorul pe care Dică voia să-l schimbe: „Am avut emoții mari că ia «roșu»!” + ce l-a enervat în repriza secundă
Dunajska Streda - FCSB
Jucătorul pe care Dică voia să-l schimbe: „Am avut emoții mari că ia «roșu»!” + ce l-a enervat în repriza secundă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  04 August 2022, 17:34

Era traseul CFR-ului anul asta , dar daca is fazani.....

inshallah
inshallah  •  04 August 2022, 14:03

parafrazand, putem spune ca stelistii belgradeni si-au complicat viata cu acest 5-0...

gazistu
gazistu  •  04 August 2022, 13:30

daca de Pyunik a zis ca e o echipa buna... ce ar fi zis de Steaua Roșie Belgrad? ...sa nu mai zic de alte echipe gen FC Basel, Young Boys sau Malmo, care ii da CFR-ului cu terenu`n cap!! iar, de "colosi" precum Bayern, City sau Real nici nu are rost sa mai vorbim!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează