INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING LISABONA, 23 AUGUST, 21:45, PROTV, DOLCE, GSP.RO

Strategii complet diferite alese de antrenori la ultimul meci înaintea înfruntării FCSB - Sporting » Unul joacă doar cu rezervele, celălalt nu menajează pe nimeni

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 20:35

FCSB și Sporting joacă astăzi în campionatul României, respectiv cel al Portugaliei, cu 4 zile înainte de partida directă dintre cele două, de la București, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Cei doi antrenori au ales să abordeze diferit meciurile de astăzi. În timp ce Nicolae Dică a ales să menajeze 10 titulari în confruntarea din această seară cu Juventus Colentina, Jorge Jesus a băgat toți titularii în deplasarea de la Guimaraes.

Tehnicianul portughezilor ar putea alinia același prim "11" și în partida de miercuri, cu FCSB.

Echipa de start a lui Sporting cu Guimaraes: Patricio - Piccini, Mathieu, Coates, Coentrao - Battaglia - Martins, Silva, Acuna - Dost, Fernandes

Echipa de start a lui FCSB cu Juventus: Niță - R. Benzar, Nedelcu, Artur Jorge, Pleașcă - Pintilii, Filip - Man, D. Benzar, De Amorim - Gnohere

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă pe 23 august, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur a fost 0-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
killertits
killertits  •  19 August 2017, 23:32

Sporting e un club profesionist, Steaua e condusa de un cioban. In toate meciurile trebuie jucata echipa de baza +- 2,3 atat, altfel cum sa ai o echipa competitiva daca o schimbi meci de meci ?

haideusicfr
haideusicfr  •  19 August 2017, 21:37

Parca-i vad pe aia de la Sporting : noi cu Guimaraes jucam cu prima echipa ,iar aia joaca cu Juventus cu a doua!!! Nu "stie"aia ca e alta Juventus ! una speciala ,damboviteana .

haideusicfr
haideusicfr  •  19 August 2017, 21:31
Postat de zidane92 pe 19 August 2017, 21:27

Hai scuteste-ne cu demagogia, problema e ca banii publici se sifoneaza si ajung la baietii destepti nu ca se baga bani in fotbal, pai o echipa ca voluntari sau chiajna daca scazi drepturile tv si alte surse de finantare de la bugetul local primeste 1- 1,5 milioane de euro, pai ce e o suma mare, pai comunele din ilfov incaseaza enorm din taxe, pentru ca sunt multe firme si multe proprietati imobiliare importante, mai mult decat in unele mari orase cu ifose cu industrie zob dar se considera vezi doamne mari metropole ca au 200-300 k oameni ce mor de foame in ele!

Cezar a spus acum 2 mii de ani: dati poporului paine si circ ! .Cu circul e mai usor. Iar in rest ,chiar alte probleme nu au primarii acolo , toti locuitorii sunt multumiti , nu le lipseste numai fotbalul. Pai da , de ce nu ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează