INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA 3-0

Șumudică a găsit 3 motive pentru criza Astrei » De ce a pierdut cu FC Copenhaga și ce spune despre plecarea de la echipă

FOTO: Andrei Crăițoiu
FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 17:30

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre eliminarea giurgivenilor din turul III al Champions League și despre problemele care există la club.

"Până la meciul cu CFR Cluj am jucat foarte bine și am avut consistență. Cu o zi înainte de meciul cu CFR, eu nu am mai putut sta pe banca echipei și s-a rupt tot. Jucătorii nu mai au agresivitate, dorință și motivație. Probabil asta le transmiteam eu. E clar că dacă nu sunt eu pe bancă sunt probleme. Această cădere este explicabilă. Absența mea este cel mai mare dezavantaj. Nu pot avea contact cu echipa, nu pot ține o ședință și nu pot da indicații.

În plus, suferim și fizic. Avem o echipă bătrână și jucăm din trei în trei zile. Ne omoară drumurile și nopțile pierdute. Nu este ușor să ne recuperăm. Nu avem multe soluții și nu ne este ușor.

Noi am jucat cu o echipă foarte puternică. Cei de la Copenhaga joacă de trei ani împreună și sunt disperați să se califice. În acest moment, Copehnaga este mai bună decât era West Ham anul trecut. Copenhaga are 9 jucători titulari în echipele naționale", a spus Șumudică la DolceSport.

"Dacă cei din conducere cred că eu sunt vinovat de situația echipei, ne așezăm la masă, ne strângem mâna și plec. Fac orice pentru binele echipei. Încep să mă gândesc și să regret că nu am plecat când am avut ofertă din străinătate" Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1763887750508605
Calin Francu  •  04 August 2016, 21:54
Postat de adi_stelistul pe 04 August 2016, 18:35

Principalul motiv vine din alta parte si Sumudica, din precautie, probabil, evita sa-l spuna. Dar poate fi ghicit din doua episoade petrecute in prima jumatate a acestui an. Prin iarna Budescu spunea, cumva in gluma, dar sugestiv pentru cine avea urechi sa auda, ca il tot preseaza colegii sa se hotarasca odata si sa plece in China ca sa-si ia ei banii. Al doilea episod cu declaratia lui Sumudica din iunie in care spunea ca l-a vizitat pe Niculae in inchisoare si mesajul acestuia catre echipa era: "descurcati-va!". Sursa de finantare pe care patronul o sugera jucatorilor era calificarea in grupele Europa League. E imposibil, ca salariat, sa nu intri in panica dupa astfel de mesaje. Aici e de fapt explicatia principala. O echipa nu se poate tine doar cu lozinci si entuziasm, cum a facut Sumudica anul trecut. El chiar a facut tot ce a depins de el - dincolo de gura lui mare, e imposibil sa nu ii recunosti meritele. A facut minuni la Astra. Dar ce-i prea mult nu poate tine la nesfarsit.

dar becali inainte de meciul cu sparta nu tot asta spunea , ca exista riscul de insolventa, asta cum suna pentru jucatorii stelei. tu nu vezi ca el spune ca el e mai important decit echipa.

444001919101397
Florean Andrei  •  04 August 2016, 21:50

Hei, ***, acum 3 ani Steaua a bătut Copengaga cu 1-0 la Copenhaga. CAPITO?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1763887750508605
Calin Francu  •  04 August 2016, 21:40

te-a batut dumnezeu clovnule pentru toate rautatile pe care le-ai facut campionatul trecut , plus aranjamentele cu dinamo. ai crezut ca dumnezeu nu vede ce faceti. unde esti acum te-ai ascuns in brusturi.ai aceeasi echipa nu te mai supraevalua ca nu e cazul. asta e valoarea voastra , cind faci aranjamente nu poti sa-ti vezi valoarea. asa facea si dinamo pe vremuri. roata se intoarce de aceea e bine sa fi mai modest , sa la-si rautatile sa-ti vezi lungu nasului pentru ca te loveste dumnezeu cind ti-e lumea mai draga.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează