INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA, 20:45, TVR 1, GSP.RO

Șumudică a vorbit înainte de meciul cu FC Copenhaga: "UEFA a fost înștiințată că sunt suspendat! Va sta cineva lângă mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 18:13

După 1-1 în tur, FC Copenhaga și Astra se vor duela azi în manșa retur a turului III al Ligii Campionilor. Meciul va începe la ora 20:45 și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Vezi aici detalii.

Cu două ore înainte de meci, Marius Șumudică a vorbit despre partidă și despre situația sa, antrenorul anunțând că UEFA a primit înștiințarea că este suspendat.

"UEFA m-a înștiințat că sunt suspendat. A venit un mail la observator și scrie că sunt suspendat. Va sta cineva lângă mine și nu am voie să vorbesc la telefon, să dau indicații și să dau mesaje pe telefon. La 15 minute după meci am voie să mă duc la conferința de presă.

La echipă este o atmosferă bună. Am venit să jucăm un fotbal bun. Nu avem nimic de pierdut. Trebuie să marcăm și vom juca pentru a marca. Doar așa puteam să ne calificăm. Formează o echipă puternică și au luat doar un gol în ultimele meciuri, cel pe care l-am marcat noi. Suntem pregătiți pentru acest meci", a spus Șumudică la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
catalynn
catalynn  •  03 August 2016, 23:15

Bai Sumi, nu te juca, vrei sa pierdeți cu 3-0!?:-)

robertino2
robertino2  •  03 August 2016, 19:33

Are sanse mici, din min 60 abia mai alergau.

submarina
submarina  •  03 August 2016, 19:26

Sa traiti! Cine a vazut meciul tur? Astra are careva sanse cu danezii?...Am privit meciul Sparta-Steaua si nu sunt prea sigur ca ai nostri vor merge in play-off...Dar faza de dupa fluierul final al arbitrului, cand Reghecampf i-a chemat pe toti jucatorii la mijlocul terenului pentru a le explica punctele slabe si forte, ma face sa sper la un rezultat pozitiv totusi. Exact asa s-a intamplat si in meciul tur cu Ajax, in acel moment jucatorii mi s-au parut f concentrati si motivati.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează