INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN

Muller, atac virulent asupra arbitrajului: „Greșeală clară, trebuia dat penalty”

Thomas Muller/ foto Imago Images
Thomas Muller/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 20:38 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 21:15

Thomas Muller, atacantul german de la Bayern Munchen, simte că echipele germane nu sunt arbitrate corect, după ce arbitrul partide Arsenal - Bayern Munchen 2-2, de marţi, din sferturile Champions League nu a acordat un penalti pentru bavarezi.

În minutul 67 al partidei dintre Arsenal şi Bayern Munchen, portarul londonezilor, David Raya, a repus balonul din careul mic, pasându-I lui Gabriel Magalhaes, iar brazilianul a luat mingea în mâini pentru a-l repune în joc, neînţelegând că Raya făcuse deja acest lucru.

+10 FOTO

Germanii au cerut penalti, dar arbitrul suedez Glenn Nyberg nu a acordat nimic, considerând că a fost doar o greşeală de interpretare a lui Gabriel Magalhaes.

Thomas Muller, atac virulent împotriva arbitrajului

Criticile au fost virulente, iar Thomas Muller a declarat după  meci că se întreabă dacă nu cumva este vorba de favoritism: "Există un singur regulament care funcţionează în Kreisliga, în Bundesliga şi în Liga Campionilor. Arbitrul fluieră, portarul joacă mingea şi un jucător ia mingea cu mâna. Conform regulilor, este un penalti clar.

Pot să înţeleg argumentele arbitrului, care consideră că a fost doar o greşeală copilărească şi nu vrea să decidă meciul cu o situaţie atât de ciudată. Dar această decizie a avut o influenţă asupra meciului şi este întotdeauna mai bine să fie respectate regulile”, a spus Thomas Müller, citat de Bild, potrivit news.ro.

Muller a recunoscut că „greşeala este prea stupidă pentru ca să fie acordat un penalti, dar regulile nu sunt făcute să fie interpretate”, a mai declarat atacantul lui Bayern.

„Arbitrul nu a avut curajul să ne dea penalty-ul pe care-l meritam. E puțin nebunesc. E o situația ciudată. A admis pe teren că a văzut faza dar, fiind vorba de un sfert de finală, nu e suficient pentru el să dea penalty, fiind vorba de o greșeală copilărească. Deci a admis că știe despre greșeală. Asta e frustrant”, a spus și antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Pierdere grea pentru Bayern Munchen, pentru returul cu Arsenal
Bayern Munchen
Pierdere grea pentru Bayern Munchen, pentru returul cu Arsenal
Cum a văzut Gică Hagi superpartida Real Madrid - Manchester City: „O altă galaxie!”
SFERTURI
Cum a văzut Gică Hagi superpartida Real Madrid - Manchester City: „O altă galaxie!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează