INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - CHELSEA 1-1

Thomas Tuchel a rămas cu un gust amar după egalul de la Madrid: „Au avut o ocazie, nu le-am permis mai mult” + Ce a spus Zinedine Zidane despre meci

Thomas Tuchel, antrenor Chelsea // foto: Imago +11   FOTO
Thomas Tuchel, antrenor Chelsea // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 07:14 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 09:38

După 1-1 la Madrid, Chelsea a devenit favorita pentru calificarea înfinala Ligii Campionilor, dar Zinedine Zidane (48 de ani) nu este îngrijorat. Antrenorul „albilor” se gândește deja la manșa retur, de la Londra. Thomas Tuchel (47), în schimb, crede că echipa sa merita mai mult pe stadionul „Alfredo Di Stefano”.  

Chelsea a început foarte bine meciul din casa Realului, iar Pulisic a deschis scorul după numai 14 minute. „Albaștrii” au avut câteva șanse de a mări avantajul în primele 25 de minute, dar au irosit mai multe oportunități bune de a marca. Imediat după, Benzema a egalat pentru gazde. Din această cauză, antrenorul Thomas Tuchel s-a declarat dezamăgit la finalul meciului. 

Thomas Tuchel, după Real Madrid - Chelsea: „Scorul a fost dezamăgitor la pauză”

„Am început meciul foarte, foarte bine, cu mult curaj și cu calitate. Meritam să câștigăm prima repriză, am avut ocazii. Din păcate, ei au marcat dintr-o fază fixă și nu au avut alte șanse, nu le-am permis. La pauză, scorul a fost dezamăgitor. A trebuit să rămânem calmi și să nu ne pierdem încrederea. A doua repriză a fost tactică, puteai simți că suntem puțin obosiți. Am avut doar câteva zile să ne refacem după un meci dificil în deplasare (n.r. cu West Ham, 1-0). 

Trebuie să trăim cu acest 1-1. Golul a fost meritat, ar fi trebuit să mai înscriem cel puțin unul. Am primit gol din nimic, mai mult sau mai puțin. Asta se poate întâmpla mereu împotriva adversarilor cu calitate individuală. Poate am fi putut decide meciul în prima jumătate de oră, când am jucat foarte bine”, a spus Tuchel, citat de Goal.com. 

Zinedine Zidane: „Vom înscrie goluri la Londra”

Zinedine Zidane, în schimb, laudă efortul jucătorilor săi, deși prestația Realului nu s-a ridicat la nivelul celei din sferturi, când „albii” au învins Liverpool cu 3-1.

„Benzema a marcat un gol impresionant, dar sunt fericit pentru ceilalți jucători la fel ca pentru el. Efortul pe care l-am depus a fost impresionant. Sunt fericit pentru jucători, pentru că suntem în viață. Vom merge la Londra și vom înscrie goluri. Minutele jucătorilor trebuie gestionate, pentru că avem un meci sâmbătă (n.r. cu Osasuna) și trebuie să fim într-o formă bună pentru manșa retur.

Mili (n.r. Eder Militao) a avut un meci foarte bun, ca toți ceilalți. Ne-am chinuit timp de 25 de minute, apoi am jucat bine. Sperăm că Sergio Ramos va fi alături de noi, dar nu s-a antrenat încă alături de grup, așa că nu știm. Sper că va reveni la timp, la fel ca Ferland (Mendy), Fede (Valverde)... Vreau toți jucătorii alături de mine”, a declarat Zizou, citat de Marca. 

Vreau să o iau pas cu pas (n.r. după accidentare). Vreau să joc, bineințeles, la ultimul meci (n.r. cu Real Betis, 0-0) am jucat 15 minute, astăzi ceva mai mult. Mai avem câteva meciuri de jucat până la finalul sezonului. Vreau doar să fiu pregătit pentu ele. Mă simt mai bine, fericit că pot juca din nou.

Este întotdeauna bine să joci împotriva prietenilor. Am câțiva prieteni acolo (n.r. la Chelsea), dar acum sunt un jucător al lui Real Madrid, așa că vreau doar să câștig. Nu contează că jucăm cu Chelsea sau altă echipă, vreau doar să câștigăm. 
- Eden Hazard, Real Madrid

+7 FOTO

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Chiar îl vor pe Messi! Anunțul care îi dă fiori Barcelonei » Contractul e GATA!

Controversă în Spania, după Real - Chelsea! Verdictul specialistului: „Golul trebuia anulat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  28 Aprilie 2021, 14:47
Postat de gazistu pe 28 Aprilie 2021, 10:22

sunt fan REAL, dar cand am vazut ca presedintele Perez e cu SUPERLiga, masonica, vreu ca Real sa iasa, sa castige PSG, singura echipa curata!!! ALLEZ PSG!!!!

S-ar putea să fii dezamăgit la final! Una din cele două echipe engleze va lua trofeul UCL!

zorrozabal
zorrozabal  •  28 Aprilie 2021, 11:01

Meciul s-a jucat la Madrid,dar Chelsea si-a adus cu ea si o ploaie...londoneza!Care a tinut tot meciul!Exact cum s-a intamplat in urma cu 34 de ani-in primavara lui 1984-la vreo 3000 de Km mai la estul continentului-la acel meci Dinamo-Liverpool,tot in semifinalele Cupei (campionilor europeni)!Real Madrid- in meciul de ieri- nu putea spera decat la un egal fara goluri,dar-cu o aparare improvizata(fara Ramos si cu un Varanne si un Carvajal -la primul meci dupa absente indelungate),pana la urma trebuie sa se considere norocoasa ca a scapat doar cu un 1-1!In retur rolurile se vor inversa,iar Real Madrid,e... Real Madrid!

gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2021, 10:22

sunt fan REAL, dar cand am vazut ca presedintele Perez e cu SUPERLiga, masonica, vreu ca Real sa iasa, sa castige PSG, singura echipa curata!!! ALLEZ PSG!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează