INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO Lucas Moura, eroul din semifinale, DĂRÂMAT după eșecul din finala Ligii » Sacrificat de Pochettino, brazilianul a plâns în hohote la final

Lucas Moura // FOTO: Reuters +3   FOTO
Lucas Moura // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 00:06

Liverpool a cucerit cea de-a șasea Ligă a Campionilor din istorie, după succesul reușit în fața lui Tottenham, scor 2-0. 

Jucătorii lui Mauricio Pochettino s-au prăbușit după meci și nu și-au putut stăpâni șiroaiele de lacrimi amare. Cel mai afectat a fost însă brazilianul Lucas Moura, cel care decisese de unul singur calificarea în finală după hattrick-ul electrizant din returul semifinalei cu Ajax (3-2).

Ținut pe bancă pentru că printre titulari a revenit Harry Kane, indisponibil în ultimele două săptămâni, brazilianul a fost trimis pe teren în minutul 66. A avut o ocazie mare în final, dar n-a putut stopa înfrângerea echipei sale.

lucas1 +4 FOTO

După meci, a plâns în hohote, la fel ca Harry Kane sau Son Heung-min, ceilalți protagoniști ai sezonului de excepție reușit de Tottenham.

Citește AICI cronica partidei Tottenham - Liverpool 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează