INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-0

Tottenham - Manchester City 1-0 // Mauricio Pochettino, trist după victoria din Ligă: „Kane poate rata restul sezonului”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 00:25

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Tottenham, s-a declarat îngrijorat de  accidentarea suferită de Harry Kane în minutul 55 cu Manchester City, scor 1-0, în turul „sferturilor” Ligii Campionilor.

„S-a accidentat la aceeași gleznă la care a mai avut probleme. E posibil să-l pierdem pe Kane pentru tot restul sezonului”, a spus Pochettino imediat după meci.

Antrenorul a continuat și a vorbit și despre joc: „Ratarea penalty-ului de către City ne-a dat încredere. Am câștigat datorită muncii întregii echipe”.

Son Heung-Min, marcatorul unicului gol, a spus: „Noi ca echipă nu renunțăm niciodată, luptăm mereu. A fost un meci foarte dificil. Îmi place acest stadion la fel cum le place tuturor. E extraordinar să joci pe acest stadion! E o oportunitate. Vom lupta până la capăt și la retur”.

Hugo Lloris, portarul lui Tottenham, a declarat la final: „Cred că am meritat acest succes. Am făcut un efort deosebit. Sper că nu e nimic grav cu Kane. E unul dintre cei mai buni jucători ai echipei”. 

Vezi și:

Tottenham - Manchester City 1-0 // FOTO Stadion de un miliard de euro, gazon ca în România! :D » Imaginile pe care englezii și-ar fi dorit să le ascundă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  10 Aprilie 2019, 10:24

Guardiola ne arata iar cat de limitat este cu tiki-taka lui ineficienta...cand nu joaca Sane sa scoata din joc adversari prin dribling cei de la City sunt o echipa mediocra...inscrie Tottenham un gol pe terenul lui City si ii elimina...

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  10 Aprilie 2019, 08:40

Nu "s-a" accidentat (că n-a fost deloc un accident), ci a fost călcat de Delph.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează