INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-0

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-0 // VIDEO + FOTO Domnul „Penalty”: Hugo Lloris, a 3-a paradă în 2019 » E coșmarul lui Sergio Aguero

Hugo Lloris // FOTO: Reuters +8   FOTO
Hugo Lloris // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 09:26

Tottenham s-a impus pe teren propriu, 1-0 cu Manchester City, în primul tur din sferturile UEFA Champions League. Hugo Lloris, căpitanul lui Tottenham este la al treilea meci consecutiv fără gol primit în Ligă, iar aseară a apărat penalty-ul lui Sergio Aguero. Argentinianului îi mai blocase o lovitură de pedeapsă și în 2014.

E un paradox la Hugo Lloris. În ultimul timp, portarul francez campion mondial gafează tot mai des în cursul jocului. 11 gafe în urma cărora a primit goluri începând din sezonul 2015-2016.

VIDEO cu cele mai tari faze

Dar căpitanul lui Tottenham compensează aceste erori cu inspirația de la penaltyuri. A apărat 13 în carieră, trei numai în 2019 (unul pe lună), împotriva unor jucători importanți: 

  • Vardy (10 februarie), la 3-1 cu Leicester
  • Aubameyang (2 martie), la 1-1 cu Arsenal;
  • Agüero (9 aprilie), la 1-0 cu Manchester City.

hugo lloris 6 +9 FOTO

„Victoire Hugo”

lloris

Și goalkeeperul în vârstă de 32 de ani are acum trei meciuri la rând de Champions League în care nu a luat niciun gol. L'Équipe i-a dedicat lui coperta de azi. „Victoire Hugo”. Un joc inspirat de cuvinte cu victorie, Victor Hugo și Hugo Lloris. 

Vezi și:Mauricio Pochettino, trist după victoria din Ligă: „Kane poate rata restul sezonului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  10 Aprilie 2019, 14:51

La cit de bine trage Aguero orice portar ii poate apara penalty-urile. Aduceti-va aminte de meciul de pe Arena Nationala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează