INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - DINAMO TBILISI

Trupa lui Reghe primeşte sfaturi din Feroe pentru meciurile cu Tbilisi: ”Atacaţi pe flancuri!”

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 iulie 2013 21:43

Sorin Anghel, 34 de ani, a urmărit din tribună meciul Streymur - Dinamo din turul precedent al Ligii Campionilor. Românul evoluează acum în prima ligă feroeză, la AB Argir.

Pentru dubla cu Dinamo Tbilisi, Steaua primeşte informaţii utile şi din Feroe, acolo unde georgienii au evoluat în turul precedent. Trupa lui Uhrin jr. a trecut de EB/Streymur cu două victorii, 6-1 şi 3-1, iar la meciul disputat la Torshavn a asistat şi un român, Sorin Anghel, fost mijlocaş la Streymur, actual jucător în prima divizie, la AB Argir.

"Stoperul Kvaratşkelia e foarte greoi"
Vîlceanul de 34 de ani spune că "Dinamo a evoluat mai cu frîna trasă în retur, dar cred că o pîine bună de mîncat pentru Steaua ar fi pe flancuri, unde ambii fundaşi laterali mi s-au părut slăbuţi. La fel, stoperul Kvaratşkelia e foarte greoi, poate fi dominat pe acţiuni individuale, în viteză.

Xisco nu a arătat mare lucru în Feroe, iar decarul, Merebaşvili, a fost cel mai activ. Vîrful Dvali, un chelios, se zbate mult ca să se demarce, atenţie mare la el, e un argint viu! Dacă ar fi după mine, aş încerca să pun echipa să facă un presing agresiv cît mai sus şi să deschidă repede jocul pe «laterale»".

Şi Anghel mai vine cu o remarcă: "În tur, a fost 2-1 pînă în minutul 70, cînd feroezii au căzut din cauza căldurii şi au cedat. Dar la acest scor au avut o bară! Dacă se făcea 2-2, se schimba povestea!".

"Cei de la Tbilisi alcătuiesc o echipă bunicică, stau bine pe teren, aleargă mult, se acoperă reciproc, dar nu sînt de speriat. Steaua are puterea să-i elimine" (Sorin Anghel, fost mijlocaş EB/Streymur)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nu ne e frică de nimeni"
Adi Popa a vorbit la DolceSport despre meciul de marţi pe care Steaua îl va juca în Champions League contra celor de la Dinamo Tbilisi: "E un avantaj că avem prima manşă în deplasare, la retur vom şti ce avem de făcut. Noi o să mergem să cîştigăm şi la Tbilisi. Sîntem mult mai uniţi, ca şi relaţii de joc ne-am închegat şi mai bine decît sezonul trecut. Nu ne temem de nimeni. Dacă nu ne-am temut de Chelsea şi de Ajax, cum să ne temem de Dinamo Tbilisi?!".

Superfavotiţi la calificare
Steliştii sînt favoriţii caselor de pariuri în partida de la Tbilisi contra georgienilor de la Dinamo. Cota pentru victoria românilor este la majoritatea caselor de 2,20, în timp ce succesul gazdelor e cotat la 2,80. Situaţia nu se schimbă nici dacă vorbim de calificarea în play-off, Steaua avînd cota 1,22, iar Dinamo - 3,80.

Iancu criticat
Fostul antrenor al lui Gabi Iancu, Cătălin Anghel, de la Viitorul Constanţa, consideră că mijlocaşul ofensiv de 19 ani nu s-a adaptat încă în Ghencea: "Iancu şi Stanciu sînt doi jucători foarte talentaţi, dar diferiţi ca stil. Nu cred că la momentul ăsta unul a luat faţa celuilalt. Senzaţia mea este că Gabi mai are nevoie de puţin timp să se adapteze, să vadă ce înseamnă, de fapt, Steaua. Eu am mare încredere că în viitorul apropiat va deveni un om de bază, care să îl înlocuiască pe Rusescu".

"Steaua o să cedeze"
Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, trage nădejde că ploieştenii îi pot încurca pe roş-albaştri în lupta la titlu: "Sînt sigur că nu va mai fi ca anul trecut, cînd Steaua s-a desprins rapid. Şi steliştii au slăbiciuni. Cu presing avansat şi agresiv îi poţi face să greşească. Sînt convins că cei din Ghencea o să cedeze, nu o să poată face faţă la nivel înalt pe trei fronturi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
steaua024
steaua024  •  28 Iulie 2013, 12:20

Indiferent ce va fi la Tbilisi, la Bucuresti VOR FI INMORMANTATI !!!

dan1771
dan1771  •  28 Iulie 2013, 09:12

vreau sa-i sufocam acolo si sa nu le dam nici o sansa. un 4-0 pentru Steaua acolo m-ar multumi.

soviet.storm
soviet.storm  •  28 Iulie 2013, 03:47

Forza Tbilisi !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close