INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RIESEN - U-BT CLUJ

EXCLUSIV Baschetbaliștii lui U-BT Cluj știu unde se va face diferența în meciul cu Riesen: „Cât de puternic vei fi după ratarea unei aruncări?!”

U-BT Cluj
U-BT Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 13:23 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 14:24

U-BT Cluj dispută diseară al doilea meci din „sferturile” Champions League cu Riesen Ludwigsburg, în deplasare. O victorie ar duce campioana în Final Four, un eșec la confruntarea decisivă de săptămâna viitoare, pe malul Someșului.

  • MHP Riesen Ludwigsburg - U BT Cluj-Napoca, returul din sferturile Ligii Campionilor la baschet, se joacă miercuri, de la 21:00. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe LookSport 3

U-BT Cluj este din nou față în față cu istoria. După avantajul obținut în primul meci acasă, marțea trecută, prin victoria extraordinară cu MHP Riesen, scor 76-73, elevii lui Mihai Silvășan se luptă diseară pentru a forța accesul în Final Four la Bilbao. Deja bifând un sezon remarcabil, ardelenii au transmis că nu se mulțumesc doar cu ceea ce au obținut până acum.

CSA Steaua poate promova dacă în Legea Sportului se adaugă o propoziție » Un fost conducător explică: „E club profesionist! Dacă nu îl lăsăm să promoveze, fotbalul românesc merită să moară!”
CSA STEAUA
CSA Steaua poate promova dacă în Legea Sportului se adaugă o propoziție » Un fost conducător explică: „E club profesionist! Dacă nu îl lăsăm să promoveze, fotbalul românesc merită să moară!”

U-BT Cluj, de luni pe tărâmul adversarului

Au plecat și au ajuns de luni după-amiază în Germania. Stipanovic, Bircevic, Guzman, Brown, Hogue sau Richard erau dezinvolți înaintea confruntării, o liniște concentrată care dă energie pentru partida ce va fi diseară în sala din Ludwigsburg, de 5.300 de locuri. 

1 mecia pierdut U-BT Cluj în deplasare în ultimele 6 partide de Champions League, cu Holon, dar la pauză a condus mereu

Jumătate din capacitatea „Polivalentei” proprii, săptămâna trecută înregistrându-se un record de 9.887 de fani, care au împins echipa spre un succes fantastic.

Cum vede Uhrin meciul cu CS Mioveni: „Pentru mine, orice partidă e decisivă. Poate fi ultima”
CS MIOVENI - DINAMO
Cum vede Uhrin meciul cu CS Mioveni: „Pentru mine, orice partidă e decisivă. Poate fi ultima”

Riesen va fi feroce

Românii sunt optimiști, dar cu picioarele pe parchet în preajma startului confruntării. Nu li s-a urcat la cap victoria din primul meci, însă nu se tem de echipa germană, una de top din Bundesliga. 

27,8 recuperări defensive pe mecia strâns U-BT în play-off-ul competiției, cel mai mult dintre echipele participante, dar se confruntă cu echipa ce are cele mai multe recuperări ofensive per meci, 13,8

„Știu că Simon și Radebaugh vor dori să se răzbune după eșecul din tur, mai ales că, pentru ei, confruntarea de azi este decisivă. Știm că n-am obținut nimic, știm ce avem de făcut, trebuie să punem în aplicare tot ceea ce am pregătit”, a spus antrenorul Mihai Silvășan.

GSP prezintă avantajele și dezavantaje pentru Rapid în urma prezenței în play-out
RAPID
GSP prezintă avantajele și dezavantaje pentru Rapid în urma prezenței în play-out

Brown: „Ar fi fantastic pentru România”

„Am mers în Germania cu gândul că putem da lovitura. Am încredere în fiecare dintre noi, în manager, în suporterii care vor fi cu gândul la noi. Credem că putem învinge”, a comentat Bircevic pentru Gazeta Sporturilor. 

Baschetbaliștii lui U-BT Cluj știu unde se va face diferența în meciul cu Riesen: „Cât de puternic vei fi după ratarea unei aruncări?!”
Explicație foto: Bircevici și Stipanovici lângă avion, înainte de plecarea spre Germania

A fost completat de Brown: „Nu vrem și nu ne mulțumim doar cu senzația de la primul meci. Vor fi momente foarte dificile în meci, e clar, va fi mult mai greu decât la noi acasă, trebuie să ne păstrăm concentrarea, să nu uităm cine suntem. Ar fi fantastic pentru comunitate, pentru țară, pentru noi să ajungem în Final Four. Ar fi o treabă extraordinară. Totul sună frumos atunci când ai succes, este «a big deal»”.

Baschetbaliștii lui U-BT Cluj știu unde se va face diferența în meciul cu Riesen: „Cât de puternic vei fi după ratarea unei aruncări?!”
Explicație foto: Experiența lui Brandon Brown va conta foarte mult în meciul de azi// FOTO: Raed Krishan

10 puncte cel puțina reușit Bircevic în fiecare dintre ultimele 4 meciuri

Mentalitatea va face diferența. Cât de puternic ești dacă ratezi o aruncare, dacă poți trece peste detaliul ratării unei aruncări, să uiți de posibilitatea și de frustrarea unei greșeli, să ai încredere în tine că orice ți-ar face adversarul, te duci peste el și-l dobori, și învingi. Dacă ești capabil să depășești obstacolele, pe care ți le provoacă adversarul și mintea ta, atunci sunt șanse să învingi”, a conchis Dustin Hogue.

Avem o oportunitate uriașă, dar nu punem acum și mai mare presiune pe noi. Fiecare fază va conta, suntem pregătiți să dăm tot ceea ce avem mai bun din noi și ceva în plus. 

- Andrija Stipanovic, U-BT Cluj

Citește și:

Ar putea fi protagonista unei reveniri de senzație! Anunț misterios la GSP Live: „Niciodată să nu spui niciodată”

Mayweather revine în ring » Cine îi va fi adversar + Locul exclusivist unde va avea loc lupta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează