SPORTURI  »  BOX  »  LUPTĂ

Floyd Mayweather revine în ring » Cine îi va fi adversar + Locul exclusivist unde va avea loc lupta

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 12:43 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 13:29

Floyd Mayweather (45 ani) se pregătește să revină în ringul de box pentru un nou meci demonstrativ, de această dată cu Don Moore, un fost pugilist american. 

„Money” Mayweather nu a mai boxat din iunie 2021, atunci când l-a înfruntat pe vloggerul Logan Paul, tot într-o luptă demonstrativă. 

Inzaghi de la FCSB » Puștiul roș-albaștrilor are cifre spectaculoase, deși antrenorii nu sunt mulțumiți de cum se pregătește
FCSB
Inzaghi de la FCSB » Puștiul roș-albaștrilor are cifre spectaculoase, deși antrenorii nu sunt mulțumiți de cum se pregătește

Floyd Mayweather revine în ringul de box

Floyd Mayweather va boxa din nou, pe 14 mai, în Dubai, într-un eveniment în care fanii se pot bucura, atât de box, cât și de arte marțiale mixte (MMA). 

Celebrul pugilist american, considerat unul dintre cei mai buni din istoria boxului, îl va înfrunta pe Don Moore, un alt american neînvins în întreaga sa carieră. Lupta va avea 8 runde, iar locul ales pentru meciul dintre cei doi este heliportul Hotelului Burj Al Arab din Dubai, același loc în care Roger Federer și Andre Agassi au jucat un meci de tenis demonstrativ.

Mayweather a boxat ultima dată în iunie 2021, atunci când l-a înfruntat pe Logan Paul. Majoritatea fanilor au fost extrem de dezamăgiți de acel moment, numin duelul „penibil”. Chiar Mayweather a oferit câteva declarații surprinzătoare ulterior.

„Cred că am fost puțin ieșit din formă în ultima mea luptă. Vreau să-mi cer scuze pentru lupta cu Logan Paul. Nu am făcut mare lucru înainte de meci, nu m-am pregătit. Am alergat puțin, am boxat de câteva ori, m-am antrenat 10 zile poate, nu mai mult”, declara sincer Floyd „Money” Mayweather.

50 de victoriiare în palmares Floyd Mayweather din tot atâtea meciuri

Citește și: 

VIDEO Novak Djokovic, învins și plin de nervi la primul meci pe zgură din 2022: „Taci!”

Continuă problemele pentru oligarhii ruși » Vilă de 114 milioane de dolari, pusă sub sechestru de statul italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează