SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Continuă problemele pentru oligarhii ruși » Vilă de 114 milioane de dolari, pusă sub sechestru de statul italian

Nikita și Dmitri Mazepin alături de VLadimir Putin, Foto: Imago
Nikita și Dmitri Mazepin alături de VLadimir Putin, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 12:17 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 12:56

Nikita Mazepin (23 ani), fostul pilot de Formula 1 al celor de la Haas, are în continuare probleme. După ce echipa americană i-a reziliat contractul, rusul a primit o nouă lovitură, de această dată din partea poliției italiene.

După ce Federația Rusă a invadat Ucraina pe 24 februarie, oligarhii ruși au fost puternic sancționati de statele din UE și din Nato. Nikita Mazepin și tatăl său, Dmitri, s-au aflat printre cei vizați.

Lovitură pentru Rapid: „S-a accidentat, nu mai joacă până la sfârșitul sezonului” + Omul momentului în Giulești, prins între agent și club: „Nu e etic ce fac”
RAPID
Lovitură pentru Rapid: „S-a accidentat, nu mai joacă până la sfârșitul sezonului” + Omul momentului în Giulești, prins între agent și club: „Nu e etic ce fac”

Pilotul a fost pentru prima dată afectat chiar înainte startul sezonului de Formula 1 din 2022. Atunci, Haas a luat decizia de a încheia contractul cu Nikita, chiar dacă companiile tatălui său sponsorizau echipa. 

Rusul nu a fost deloc de acord cu decizia, susținând că nu el a început invazia asupra Ucrainei și că nu poate schimba cu nimic situația dramatică de acolo.

Statul italian i-a pus sub sechestru vila lui Mazepin de 114 milioane de dolari

Conform Reuters, poliția din Italia a confiscat bunuri în valoare de 114 milioane de dolari din domiciliul fostului pilot de Formula 1. Impresionanta vilă este situată în nordul insulei Sardinia. 

Ancheta va continua, în încercarea Italiei de a-i pedepsi pe apropiații lui Vladimir Putin, după ce președintele rus a ordonat atacul asupra țării vecine. Deocamdată, nu există niciun răspuns public oferit de Nikita sau de tatăl său, Dmitri Mazepin.

Citește și alte știri din motorsport: 

VIDEO Explicațiile pilotului rus care a făcut salutul nazist: „Știu că sunt un prost, iertați-mă!” + I-a fost reziliat contractul, iar FIA a deschis o anchetă

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  12 Aprilie 2022, 13:33

Se pare ca Haas, desi a pierdut bani, ca re-castigat un pilot. All good ! :)

dinamo100
dinamo100  •  12 Aprilie 2022, 13:13

Tampenii: aceste sechestre nu influenteaza cu nimic razboiul si determinarea lui Putin de a merge pana la capat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează