INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL

UEFA i-a vizitat pe campionii de la Galaţi: "Pregătiţi să urce pe «Everestul fotbalului european»"

Aşa se deschide site-ul oficial al UEFA, cu un material despre Oţelul Galaţi
Aşa se deschide site-ul oficial al UEFA, cu un material despre Oţelul Galaţi

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 23:44

Site-ul UEFA este deschis astăzi de un amplu material dedicat campioanei Oţelul Galaţi, care va debuta în acest sezon în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Ca şi în cazul Unirii Urziceni, Oţelul e prezentată ca o echipă mică, gata să "urce pe culmile fotbalului european".

Au aşteptat 47 de ani pentru primul titlu de campioni, dar munca abia acum începe pentru Dorinel Munteanu şi echipa sa. De cînd s-au încoronat campioni în Liga 1, gălăţenii spun că îşi vor da seama de performanţa reuşită abia cînd vor juca în Liga Campionilor. Cu tragerea la sorţi pentru grupele LC programată luna viitoare, la Nyon, visul pare din ce în ce mai aproape.

Vezi aici materialul UEFA despre Oţelul Galaţi!

Dorinel Munteanu şi Marius Stan au vorbit pentru site-ul oficial al competiţiei despre perfomanţa din sezonul trecut şi au explicat ce înseamnă pentru oraşul Galaţi o participare în Liga Campionilor. 

"Pentru mine, să jucăm în Champions League înseamnă totul. Dar provocarea abia acum începe. Acesta este adevăratul examen pe care jucătorii, anternorii, conducerea şi, poate, întregul oraş trebuie să îl treacă. Participăm în cea mai importantă competiţie din lume şi vrem să-i facem mîndri pe români", a declarat tehnicianul Dorinel Munteanu.

Preşedintele Marius Stan a fost chiar mai entuziasmat la interviul pentru site-ul UEFA: "De fiecare dată cînd aud imnul Ligii Campionilor simt cum mi se ridică părul de pe mîini. NIci acum nu-mi vine să cred că sîntem actori în acest spectacol incredibil".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
bluevibess
bluevibess  •  16 Iulie 2011, 01:24
Postat de stancuvlad pe 14 Iulie 2011, 14:33

ceee??? vrei sa spui ca civilizatia nu s-a inventat la Timisoara? :))))))))))) Nu se poaaaaate

Mai sincer... eu cred ca daca nu era Timisoara,voi nu mai stateati pe net in ziua de azi ! asa ca mucles !

bluevibess
bluevibess  •  16 Iulie 2011, 01:23
Postat de phillipss pe 14 Iulie 2011, 14:15

se vede ca ai "fruncea" ingusta.degeaba va dati voi drept civilizatii romaniei, ca numai gura e de voi.nasul pe sus si obrazul gros va caracterizeaza , iar acum culegeti roadele si va intoarceti unde meritati.oricum, tu, personal mai ai un dezavantaj: fatza iti tradeaza inteligenta sclipitoare.

Din cate vad eu tu nici macar nu cunosti notiuniile de baza ale Limbii Romane.Mai pune mana pe cartea de gramatica si apoi poti vorbi :)

ciprian73
ciprian73  •  15 Iulie 2011, 00:47
Postat de outlawz pe 15 Iulie 2011, 00:22

Invide ma? =)) Moldovenilor,asa cum ati aparut de repede, ( ca ramele dupa ploaie) asa veti disparea de repede...peste 2 maxim 3 sezoane va veti bate la retrogradare,acolo unde va este locul :) Nu uitati,ca inainte sa deveniti asa zisi campioni,nu va vedea lumea nici macar pe stadionul vostru la meciuri...acum,deodata ati aparut toti si va dati mari si mandri ca sunteti moldoveni b0r4t1...vedeti-va lungul nasului descultilor,ca in curand va veti topii ca si patronu` ala indian al vostru ;) Sper sa castige steoaia cupa duminica...decat sa-l vad pe 4n4lf4b3tu ala de stan cum se lafaie in atata mandrie incat uita ca e un j3g de om fara nicio valoare in fotbalul romanesc...anti moldoveni! FZV!

Pai daca nu sunteti invidiosi atunci sunteti cu siguranta proshti,ca sa ma exprim finutz,desi crapa fierea in voi cand ne vedetti,desi nu e vina noastra ca sunteti asa,intrucat putem intelege si niste erori genetice(mutanti ca voi-convertiti la aek rocar fulgerache din bragadiru)!!Ce nu inteleg eu e de ce UEFA nu a facut o escala si la voi,in ORASUL LOOSERILOR!!!Oare de ce???I-a mituit Stan?N-a platit Jabba unde trebuia cat trebuia???Ori poate s-au gandit cei de la UEFA ca va lipseste VALOAREA???

Vezi toate comentariile (22)
Comentează