INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATAC TERORIST

Un fost președinte al unui club din România a fost la stadion în momentul exploziei din Dortmund: "Atunci mi-am dat seama că e grav"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 11:50

Meciul dintre Borussia Dortmund și AS Monaco, din sferturile Ligii Campionilor, a fost amânat pentru astăzi, ora 19:45, din cauza unor explozii violente ce au avut loc în apropierea autocarului echipei germane. 

Cosmin Popovici, fost președinte la FC Caransebeș, avea bilet la meci și a fost lângă stadion în momentul exploziei. Acesta a vorbit despre cele petrecute și despre ce a urmat după explozie.

"Eram chiar lângă stadion când s-a auzit bubuitura. Nu am realizat ce s-a întâmplat. S-a auzit bubuitura și a urmat un suflu. Am crezut că e ceva organizat de suporteri pentru că toată lumea era în jurul stadionului și se simțea bine.

Ulterior am intrat pe stadion, iar la un sfert de oră distanță am intrat pe net și am văzut despre ce e vorba. Mi-am dat seama că e o problemă pentru că nu mai lăsau lumea să intre pe arenă. Cei care eram înăuntru am rămas acolo. Imediat a anunțat crainicul ce s-a întâmplat. Toată lumea era nedumerită. Au apărut știrile că doar autocarul a fost atacat.

Toată lumea era îngrijorată, dar nu panicată. Au făcut anunțul că jocul e amânat și lumea a fost rugată să nu se deplaseze spre ieșiri timp de 30 de minute. Toată lumea a stat la locurile lor. După jumătate de oră am ieșit din stadion. Eliberarea străzilor pentru a putea pleca cu mașina a durat o oră", a povestit Popovici.

Citește și: Devine tot mai clar! Cine a stat în spatele atacului de la Dortmund » Nemții au descifrat mesajul din scrisoare

Citește și: Noi dezvăluiri din infernul de la Dortmund! Cum au fost acționate bombele » Detalii de ultimă oră + pe cine caută poliția

Citește și: Fotbalistul care stătea lângă Bartra în autocar povestește clipele de groază: "Ne-am aruncat toți pe burtă" 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
894347060631419
Ady Oster  •  12 Aprilie 2017, 16:45

Nenea asta a auzit bubuitura care a fost la 10 kilometrii de stadion si a mai simtit si suflul. Numai un roman adevarat poate asa ceva! :)

para.para
para.para  •  12 Aprilie 2017, 13:54

Minciuni peste minciuni. Ala nici sa minta nu stie. De aceea nici nu mai mira pe nimeni faptul ca oriunde in lumea asta unde este o bomba, un atentat, o masina nu stiu cum, un terorist, obligatoriu trebuie sa se afle si un romanache. Chiar daca fizic orice romanache este departe de orice atentat, are grija presa de Dambovita sa victimizeze pe careva cu origini mioritice.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează