INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FRANȚA

PSG. Trădare? Unai Emery iese la atac la 3 ani după uluitorul 1-6 cu Barcelona: „Pe final, jucătorul nostru s-a ASCUNS”

Barcelona - PSG 6-1, un meci care a șocat planeta. foto: Guliver/Getty Images
Barcelona - PSG 6-1, un meci care a șocat planeta. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 03 mai 2020 13:49

Unai Emery, fostul antrenor al lui PSG, dă vina pe arbitrul Deniz Aytekin, dar și pe „un fotbalist important al nostru, care a fost accidentat în acel sezon și care s-a ascuns în acel final meci”. Foarte probabil, se referă la Marco Verratti.

Au trecut trei ani de la incredibilul meci din "optimile" Ligii Campionilor. Pe 8 martie 2017, după un neverosimil 4-0 pentru PSG în tur, Barcelona a câștigat cu un șocant 6-1, marcând de trei ori în final: 88, 90+1 și 90+5! 

La acea vreme, toți l-au considerat vinovat pe arbitrul german Deniz Aytekin în tabăra parizienilor. A ajutat-o pe Barça! 

Unai Emery îl acuză pe Marco Verratti

Acum însă, Unai Emery își acuză un jucător. Sugerând că s-a dat la o parte! 

Spaniolul, antrenor la PSG între 2016 și 2018, s-a confesat într-o discuție cu Diego Martinez, tehnicianul Granadei, fostul său asistent la Sevilla. "De curând, am revăzut acel meci, l-am găsit căutând un program la televizor. M-am uitat între minutele 50 și 82. Eram conduși, 0-3, am înscris un gol, apoi Cavani a fost singur cu portarul și a tras în el. 

Putea fi 2-3. Plus penaltyul clar refuzat la Di Maria", a spus Emery. "După minutul 82, n-am mai vrut să privesc. Știam că, în final, unul dintre jucătorii noștri importanți, care avusese mai multe probleme cu accidentările în acel sezon, s-a ascuns.

Dacă aș mai putea acum, l-aș înlocui. La fel cum aș fi vrut ca Aytekin să nu fi arbitrat pe Camp Nou". 

Foarte probabil, se referea la italianul Marco Verratti. Oprit de patru ori de diferite leziuni până la meciul din 8 martie și care de-abia se refăcuse. Italianul, 27 de ani, din 2012 la Paris, încă este o piesă-cheie la roș-albaștri

60 de milioane de euroeste cota lui Marco Verratti, potrivit transfermarkt.de

310 meciuriare mijlocașul italian în 8 sezoane la PSG (a marcat 9 goluri)

23 de trofeea cucerit Verratti la clubul parizian (inclusiv 7 titluri în Ligue 1)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Luis Figo, dezvăluiri la 20 de ani de la transferul care a șocat planeta » De ce a lăsat-o pe Barcelona pentru Real Madrid

Unicul Carlos Valderrama retrăiește coșmarul vieții: „Tremur și acum” + replică jignitoare într-un moment celebru: „Ești poponar?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valdino
valdino  •  03 Mai 2020, 14:41

Aha, tu antrenor, introduci un jucator care revenise dupa accidentare si ai pretentii sa rupa norii ? Am inteles !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează