INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA, 16 IULIE

VIDEO Atenţie, Steaua! Stromsgodset a cîştigat ultimul meci, după un contraatac perfect

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 10:12

Steaua va întîlni în preliminariile Ligii Campionilor echipa norvegiană Stromsgodset, miercuri, 16 iulie, de la 20:30, în direct la Pro tv şi liveTEXT pe GSP.RO.
Deşi la prima vedere pare un adversar uşor, campioana Norvegiei a dat dovadă că este pregătită pentru partida cu roş-albaştrii.

Într-un meci din etapa a 15-a a campionatului norvegian, Stromsgodset s-a impus în faţa lui Brann Bergen, 1-0, după un contraatac exact cum scrie la manual.

Totul a început după ce fotbaliştii lui Brann au pierdut mingea în jumătatea adversă, iar jucătorii adversarei Stelei au recuperat-o, au făcut un schimb de pase rapide, iar într-un final a ajuns în careu, de unde maghiarul Kovacs a înscris singurul gol al partidei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
alin76
alin76  •  13 Iulie 2014, 16:57
Postat de marius.ad pe 13 Iulie 2014, 14:27

Nu ne spuneti si daca au mancat somon afumat la cina sau friptura de elan ??Sper sa nu se califice marea voastra echipa poate ne mai lasati si pe noi sa respiram

Du-te ba si respira in alta parte...pe aici se vorbeste depre Steaua, despre fotbal.

ipocritul
ipocritul  •  13 Iulie 2014, 16:19
Postat de ortega pe 13 Iulie 2014, 13:32

Se mai pârlește mătha pe două kile de gogoșari și un pachet de Carpați fără ... Sau acum e însărcinată cu al 12-lea bebeluș făcut pe centură ? Tu fiind al doilea ... Cred că io-s tac-tu ... Să-i zici târfei să nu mai schimbe rujul așa des că prea face la toată lumea șarpele din quiloți curcubeu ...

....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\g Ciooara scarboasa.

vasglo
vasglo  •  13 Iulie 2014, 15:43

Constat cu nedisimulata placere ca pe o stire care priveste ECHIPA CAMPIOANA, UNICA STEAUA, posteaza in majoritate, frustratii antistelisti, insolventii dinamu.isti si c.rrrrapidisti, ceea ce arata, fara putinta de tagada ca, intra-adevar, STEAUA E NUMAI UNA SI FARA EA NU SE EXISTA FOTBAL IN ROMANIA..:)))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează