LIGA CAMPIONILOR  ·  BAYERN - MAN. CITY 1-0

VIDEO Boapeng!!! Jerome Boateng le-a dat "cetăţenilor" lovitura cînd toată lumea se împăcase cu remiza: Bayern - City 1-0

Golul lui Boateng a decis destinaţia celor trei puncte
Golul lui Boateng a decis destinaţia celor trei puncte

Articol de — Joi, 18 Septembrie 2014, 00:00

Hart a scos aproape tot, dar s-a predat în ultimul minut, într-un meci în care City a venit să distrugă mai mult decît să construiască.

Muller, bară. Secunda 40! Iar Muller, cu capul, paradă Joe Hart. Care e întins şi de Gotze, apoi Lewandowski trage afară din 5-6 metri. Suficiente ocazii pentru ca scorul la pauză să fie 2 sau chiar 3-0. Dar imprecizia bavarezilor şi Hart au făcut ca la cabine să fie 0-0. Dzeko a avut şi el o execuţie de fineţe la poarta cealaltă, însă cam atît pentru City.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oaspeţii au mai făcut şi greşeala de a se retrage apoi cu aproape tot efectivul în apărare, preocupaţi mai mult să distrugă decît să construiască. O strategie care era cît pe ce să le aducă un punct, dar care în cele din urmă i-a ruinat. După ce ambele tabere au solicitat cîte-un penalty, la Robben, respectiv Silva, ambele refuzate, a venit minutul 90.

Minut în care Jerome Boateng, fostul apărător al "cetăţenilor" în 2010-'11, a găsit un culoar liber prin pădurea de jucători din careu şi a expediat mingea la colţul lung: 1-0. Nici o şansă pentru senzaţionalul Hart. Aguero era cît pe ce să egaleze în prelungiri, dar a tras afară. Şi Bayern bifează primele 3 puncte în noua ediţie a Ligii.

800 e numărul golurilor înscrise de Bayern în cupele europeneCosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:30 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Frankfurt

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:30 Fotbal, Reluare

Meciuri Clasice Bundesliga

Digi 2
Program TV complet

Liga 1