LIGA CAMPIONILOR  ·  BAYERN - MAN. CITY 1-0

VIDEO Boapeng!!! Jerome Boateng le-a dat "cetăţenilor" lovitura cînd toată lumea se împăcase cu remiza: Bayern - City 1-0

Golul lui Boateng a decis destinaţia celor trei puncte
Golul lui Boateng a decis destinaţia celor trei puncte

Articol de - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 00:25

Hart a scos aproape tot, dar s-a predat în ultimul minut, într-un meci în care City a venit să distrugă mai mult decît să construiască.

Muller, bară. Secunda 40! Iar Muller, cu capul, paradă Joe Hart. Care e întins şi de Gotze, apoi Lewandowski trage afară din 5-6 metri. Suficiente ocazii pentru ca scorul la pauză să fie 2 sau chiar 3-0. Dar imprecizia bavarezilor şi Hart au făcut ca la cabine să fie 0-0. Dzeko a avut şi el o execuţie de fineţe la poarta cealaltă, însă cam atît pentru City.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Oaspeţii au mai făcut şi greşeala de a se retrage apoi cu aproape tot efectivul în apărare, preocupaţi mai mult să distrugă decît să construiască. O strategie care era cît pe ce să le aducă un punct, dar care în cele din urmă i-a ruinat. După ce ambele tabere au solicitat cîte-un penalty, la Robben, respectiv Silva, ambele refuzate, a venit minutul 90.

Minut în care Jerome Boateng, fostul apărător al "cetăţenilor" în 2010-'11, a găsit un culoar liber prin pădurea de jucători din careu şi a expediat mingea la colţul lung: 1-0. Nici o şansă pentru senzaţionalul Hart. Aguero era cît pe ce să egaleze în prelungiri, dar a tras afară. Şi Bayern bifează primele 3 puncte în noua ediţie a Ligii.

800 e numărul golurilor înscrise de Bayern în cupele europene



Două coafeze infectate au purtat măști și au avut 139 de clienți. Apoi au fost testați, rezultatul este incredibil
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1