INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - TOTTENHAM, 21:45, TELEKOM, PRO TV, LIVETEXT GSP.RO

VIDEO Cum l-a descris Zidane pe Harry Kane, înaintea duelului de azi cu Tottenham

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 09:00

Real Madrid primeşte vizita celor de la Tottenham, într-un meci contând pentru etapa secundă a grupei H din Liga Campionilor. Partida se joacă astăzi, de la ora 21:45, şi este tranmisă în direct de Telekom Sport 1, Pro TV şi liveTEXT pe GSP.ro.

Zidane Zidane a prefaţat partida, considerând-o drept una esenţială pentru parcursul madrilenilor în Ligă: "Ne întoarcem în Liga Campionilor şi avem un adversar pe măsură. O să fie prima finală din această grupă. Ambele echipe au punctaj maxim până acum şi sunt sigur că va fi o partidă pe cinste".

Zidane a vorbit si despre principala armă a londonezilor, Harry Kane: "Este un jucător foarte bun şi totul îi merge ca pe roate în ultima perioadă. Este un atacant complet. Găseşte întotdeauna spaţii, are viteză. Dar Tottenham nu stă doar în Kane, aşa că trebuie să fim pregătiţi".

Al doilea sezon în care cele două sunt adversare

Real Madrid şi Tottenham s-au mai întâlnit în Liga Campionilor, în sferturile de finală ale sezonului 2010/2011. Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor s-a impus în ambele manşe, scor 4-0 pe Santiago Bernabeu, respectiv 1-0 pe White Hart Lane (Vezi aici VIDEO cu rezumatul partidei).

Un fapt interesant este că doi actuali jucători ai lui Zidane, Luka Modrici şi Gareth Bale, evoluau atunci pentru Tottenham. 

 "Sunt foarte fericit că am ajuns la 100 de jocuri pe banca Realului, dar nu sunt grandoman. Scopul vieţii mele a fost să joc în Spania, iar acum sunt la cel mai mare club din lume. Dorinţa mea este să continui să antrenez acest club uriaş. Sper să mai am ocazie să fiu aici măcar 10 partide. Nu vreau să mă gândesc la încă 100. E prea mult :)" - Zinedine Zidane

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Octombrie 2017, 17:36

Kane ar fi de adus la Real dar dupa ce si-a prelungit Benzema contractul e mai greu sa aduca un nou atacant. Si daca ar pleca Bale tot ar fi greu sa vina cineva titular. In plus de asta Ascensio mi se pare printre cei mai de viitor tineri jucatori pe postul lui si ar fi mare pacat sa fie trecut in plan secund.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează