INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMILE DE FINALĂ

VIDEO+FOTO » 14 goluri într-o seară de vis din "optimile" Ligii Campionilor » Manchester City și AS Monaco au oferit un meci de senzație

Foto: Reuters +43   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 21:08

Marți s-au disputat alte două partide din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor în care s-au marcat nu mai puțin de 14 goluri. Meciul serii a fost cel dintre Manchester City și AS Monaco, scor 5-3. În cealaltă partidă Atletico Madrid a câștigat pe terenul lui Leverkusen, scor 4-2.

Trupa lui Guardiola a deschis scorul în minutul 26 prin Sterling, după o fază de excepție a lui Sane, însă până la pauză Falcao și Mbappe au adus-o pe Monaco în avantaj. După revenirea de la cabine, Falcao a ratat un penalty, după ce Caballero a apărat.

În cele din urmă, Aguero a egalat în minutul 58, când a șutat slab din interiorul careului iar portarul oaspeților a scăpat mingea printre mâini. Falcao și-a reparat greșeala trei minute mai târziu după ce a reușit un lob perfect peste goalkeeper-ul lui City. Aguero a mai punctat o dată în minutul 72 dintr-un voleu superb. Stones și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 77 când a reluat din fața lui Aguero o minge venită din corner. După un meci foarte bun, Sane a stabilit scorul final în minutul 82.

În cealaltă partidă a serii, Atletico Madrid a câștigat duelul de pe terenul lui Bayer Leverkusen, scor 4-2. Spaniolii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri după reușitele lui Niguez și Griezmann.

Imediat cum au ieșit de la vestiare, Bellarabi a redus din diferență, însă Gameiro a păstrat distanța cu reușita din lovitură liberă din minutul 59. În minutul 68 Savici a înscris în propria poartă, iar Torres a stabilit scorul final cu patru minute înainte de final.

Manchester City - Monaco 5-3,  liveTEXT
Au marcat: Sterling 26, Aguero 58, 71, Stones 77, Sane 82 / Falcao 32, 61, Mbappe 40 (VIDEO)

Manchester City: Caballero - Fernandinho, Otamendi, Stones, Sagna - De Bruyne, Toure, Silva - Sane, Aguero, Sterling

Monaco: Subasici - Sidibe, Glik, Raggi, Mendy - Fabinho, Bakayoko - Silva, Lemar, Mbappe - Falcao

Leverkusen - Atletico Madrid 2-4,  liveTEXT
Au marcat: Bellarabi 48, Savici a.g. 68 / Niguez 17, Griezmann 26, Gameiro 58 p., Torres 86 (VIDEO)

Leverkusen: Leno - Henrichs, Dragovici, Toprak, Wendell - Bellarabi, Aranguiz, Kampl, Brandt - Havertz, Chicharito

Atletico Madrid: Moya - Vrsaljko, Gimenez, Savici, Filipe Luis - Koke, Gabi, Niguez, Carrasco - Gameiro, Griezmann

PRIMELE 4 MECIURI DIN "OPTIMI"

Real Madrid - Napoli 3-1
Benfica - Dortmund 1-0
Bayern Munchen - Arsenal 5-1
PSG - Barcelona 4-0

Ultimele meciuri din "optimi" se joacă miercuri

Porto - Juventus
Sevilla - Leicester

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
lapusneanul
lapusneanul  •  22 Februarie 2017, 08:09

"gameiro a pastrat distanta cu reusita din lovitura libera " ..ai dreptate ba jurnalistule, a marcat din lovitura libera, numai ca a fost de la 11 metri ..

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  22 Februarie 2017, 00:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  21 Februarie 2017, 23:40

5-3 SI 2-4 ..INUNDATIE DE GOLUIRI.. VIVA ESPANA BV ATLETICO..

Vezi toate comentariile (15)
Comentează