INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MADRID

VIDEO+FOTO Kinsey Wolanski, dezvăluiri din închisoare: în celulă cu 10 suspecți! „Aveam doar costumul de baie pe mine”

Kinsey Wolanski // FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
Kinsey Wolanski // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 18:37

Fotomodelul Kinsey Wolanski, frumoasa blondă care a pătruns pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool, scor 0-2, a făcut mai multe dezvăluiri șocante.

Kinsey a fost dusă direct în arestul poliției din Madrid după ce a fost scoasă de pe teren, fiind îmbrăcată doar în costumul de baie cu care intrase pe suprafața de joc.

Conform spuselor sale, tânăra de 22 de ani a fost dusă într-o celulă alături de alți 10 suspecți de infracțiuni comise pe teritoriul Madridului. A fost eliberată după câteva ore.

„Niciunul dintre cei închiși nu vorbea engleză, iar eu purtam doar costumul de baie şi un sorţ de spital, pe care mi-l dăduse unul din agenţii de pază după ce am fost scoasă de pe gazon. A fost puţin inconfortabil, dar a făcut parte din această experienţă”, a povestit Kinsey Wolanski, conform The Sun.

 

„Până la 30 de ani vreau să fac suficient de mulţi bani pentru a ieşi la pensie! După ce am ieşit din închisoare, am ajuns de la 300.000 de fani pe Instagram la peste 2 milioane. Nu poţi cumpăra o asemenea publicitate! Brusc am devenit faimoasă pe tot globul şi ofertele au început să curgă. Cred că n-am făcut vreun rău cuiva! A fost doar distracţie”
Kinsey Wolanski

 Vezi și:

Kinsey Wolanski, mesaje de la jucătorii lui Liverpool după finala Champions League: „Inimioare și înregistrare audio” + Cum a fost totul pus la cale & Imagini nemaivăzute de la stadion

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
andrei.33
andrei.33  •  11 Iunie 2019, 11:10

Vrem tot mai multe stiri despre Violanski de la jurnaliștii de top gsp.

126791918017681
Danezul Gramada  •  11 Iunie 2019, 07:33
Postat de Muzzi Ciprian pe 11 Iunie 2019, 04:28

"***!"mare stire sportiva!

Ai vrea tu frustratule asa *** Ce stii tu despre femei?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Iunie 2019, 04:28

"***!"mare stire sportiva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează