INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, MARȚI, 21:00, PROTV, GSP.RO

VIDEO+FOTO Steaua a făcut antrenamentul oficial înaintea meciului cu Sparta » Vlad Achim, printre cei mai activi jucători

Foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor) +28   FOTO
Foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 21:20

Laurențiu Reghecampf a condus antrenamentul oficial dinaintea partidei de marți, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, din deplasarea de la Sparta Praga.

Ședința de pregătire a fost susținută după conferința de presă la care au participat antrenorul Reghecampf și mijlocașul Vlad Achim. (DETALII). De altfel, Achim a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști la antrenamentul de azi.

Vezi în galeria foto de sus toate imaginile de azi de la antrenamentul oficial al roș-albaștrilor.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
cristianmangra
cristianmangra  •  25 Iulie 2016, 22:43

Cred ca maine este unul din cele mai importante meciuri din acest inceput de sezon.Maine avem o posibilitate mare de demonstra ce putem si totoadata sa vedem valoarea reala a lotului actual.Sigur, pe parcursul anului fotbalistic se pot intampla multe,dar de maine macar stim cu adevarat la ce ne raportam.Un meci bun nu inseamna neaparat ca vom fi in grupele UCL sau Europa League, dar este un punct de plecare.Un meci slab te face sa te gandesti la ce te poti astepta de la viitorul sezon si ce ar mai trebui sa faci ca sa meriti tricoul Stelei.Pana una ,alta, nu va fi un capat de tara,viata merge inainte. Depinde doar de jucatori si staff cum...Mult succes maine !

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  26 Iulie 2016, 07:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  26 Iulie 2016, 07:31

au*

Vezi toate comentariile (23)
Comentează