INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - MANCHESTER CITY 3-3

VIDEO L-a făcut să tacă pe Guardiola! Cel mai nou star din Ligă a fost luat cu 1/2 milion de euro, dar deja e comparat cu Didier Drogba!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 13:38

După dubla din meciul de infarct al lui Celtic Glasgow cu Manchester City, 3-3, Moussa Dembele a stârnit admirația tuturor.

La finalul partidei pe care scoțienii au încheiat-o la egalitate, 3-3, în fața echipei lui Pep Guardiola, managerul "verzilor", Brendan Rodgers, l-a elogiat pe Dembele, autor a două goluri (VIDEO AICI): "Nu am niciun dubiu. Eu am lucrat cu Drogba la Celtic și vă spun că Dembele e făcut din același aluat!"

Dembele, 20 de ani, se bucură de un început de sezon excepțional și în campionatul intern unde are deja 5 goluri în 6 meciuri pentru Celtic Glasgow.

Rodgers ajuns la echipa din Glasgow în această vară și-a continuat pledoaria pentru tânărul său fotbalist, căruia îi proiectează un viitor de succes:

"Deși este încă un copil, e foarte matur. E incredibil cum evoluează în meciurile mari. Am convingerea că poate ajunge foarte sus dar încă mai are mult de muncă până să reușească".

Moussa Dembele a ajuns pe Celtic Park în această vară, după ce a fost transferat de la Fulham în schimbul a numai 500.000 de lire sterline.

George Vintilă 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează