INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STATISTICĂ

VIDEO Remember 2012! Se repetă istoria semifinalelor » Cine ar trebui să cîştige Liga dacă se menţine tradiţia sezonului trecut

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 19:00

Borussia Dortmund este singura ”surpriză” dintre echipele calificate în semifinalele Ligii, dacă facem o comparaţie cu sezonul 2011-2012. Real Madrid, Barcelona şi Bayern Munchen au ajuns şi anul trecut în această fază a competiţiei. Locul Borussiei a fost ocupat atunci de Chelsea, care şi-a adjudecat şi trofeul.


Real, Barcelona şi Bayern, semifinaliste şi în 2012

Real Madrid a trecut în acest an de Galatasaray, dar şi în 2012 a avut un adversar mai slab cotat în sferturi, APOEL, pe care a eliminat-o cu scorul general de 8-2.

Barcelona s-a calificat acum în detrimentul celor de la PSG, iar în 2012 au obţinut un loc de semifinală în faţa celor de la AC Milan, pe care i-au învins cu scorul general de 3-1.

Bayern a obţinut locul în semifinale în acest an în faţa celor de la Juventus, iar în sezonul trecut au eliminat Marseille, cu 4-0 la general.


Borussia, în locul celor de la Chelsea

Borussia a eliminat în sferturile din acest an Malaga. Chelsea trecea în sezonul trecut de Benfica, după 1-0 la Lisabona în tur şi 2-1 la Londra în manşa secundă.

În sezonul 2011-2012, cei de la Dortmund nu au reuşit să treacă de faza grupelor, terminînd pe ultimul loc din Grupa F, în care au jucat contra celor de la Marseille, Olimpiakos şi Arsenal.

Dacă Bayern şi Real se vor întîlni din nou în semifinale, vom avea o reeditare a meciul de anul trecut. Atunci, Bayern a cîştigat cu 3-1 pe Bernabeu, la loviturile de departajare. (Vezi VIDEO)


Bayern + Barcelona + Borussia = Real Madrid

O situaţie interesantă reiese şi dacă ne uităm peste palmaresul în Liga Campionilor, al celor patru semifinaliste din acest an. Borussia are un trofeu cîştigat, iar Bayern şi Barcelona cîte patru fiecare. Real Madrid a cîştigat de nouă ori Liga, numărul de trofee al madrilenilor fiind egal cu numărul de trofee cîştigate împreună de celălalte semifinaliste.

Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinală Ligii va avea loc vineri, la ora 13 şi va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
 •  12 Aprilie 2013, 15:29
Postat de b0gdan_88 pe 11 Aprilie 2013, 21:35

Poate castiga oricare dintre cele 4 . Anul trecut cu chelsea a fost o eroare genetica !

Doar "eroare", si "genetica" a fost a Stelei.

supersolo
supersolo  •  12 Aprilie 2013, 14:45

prost adversar si-au ales cei la Bayern ....:PPPP

b0gdan_88
b0gdan_88  •  11 Aprilie 2013, 21:35

Poate castiga oricare dintre cele 4 . Anul trecut cu chelsea a fost o eroare genetica !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează