INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ARSENAL 5-1

VIDEO Se vede prăpastia! Wenger, marcat după umilința de la Munchen. E cu-n picior afară din competiție

Articol de - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 00:00

Ca să se califice, ”tunarii” trebuie să cîștige ambele partide rămase de disputat, cu Dinamo Zagreb și în deplasare cu Olympiakos, dar au nevoie și de o victorie a lui Bayern în fața grecilor

În istoria Ligii, Arsenal a mai suferit o singură corecție comparabilă ca dimensiuni cu aceasta de la Munchen (1-5). Un 0-4 contra Milanului, în prima manșă a "optimilor" ediției 2011-2012. Atunci, "tunarii" au cîștigat returul cu 3-0, dar au părăsit competiția, soartă pe care acum riscă s-o împărtășească încă din faza grupelor!

Click aici pentru VIDEO!

Managerul Arsene Wenger era vizibil marcat miercuri seară: "Cînd am atacat ne-am creat ocazii. Dar cu o asemenea prestație în apărare nu ajungi nicăieri". Însă tehnicianul francez nu și-a pierdut speranța: "Avem o șansă mică, dar ea există. Bayern s-o bată pe Olympiakos, foarte probabil dacă joacă așa cum a făcut-o azi, iar noi să cîștigăm ambele partide pe care le mai avem de disputat".

Scenariul lui Wenger propune o adevărată finală la Atena, unde Arsenal, îngenuncheată de greci la Londra cu 3-2, trebuie să învingă la o diferență de două goluri pentru a se impune la bilanțul întîlnirilor directe.

"Vom face totul ca să cîștigăm cu Olympiakos. Vrem să terminăm primii în grupă"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

9 puncteau Bayern și Olympiakos, în timp ce Arsenal e ultima, la egalitate cu Dinamo Zagreb: 3 puncte

A fost henț la Ozil!

La nici două minute după ce Lewandowski a deschis scorul pe Allianz, Ozil a egalat, reluînd în plasă o centrare de pe flancul stîng (12). Dar "centralul" Gianluca Rocchi, după o scurtă discuție cu "adiționalul", a anulat reușita "tunarului", penalizîndu-l cu-n "galben". Fostul arbitru englez Graham Poll îi dă dreptate lui Rocchi: "Ozil a împins mingea în plasă cu mîna".

"Cel mai bun Bayern"

Pep Guardiola le-a spus jurnaliștilor că la 5-1 cu Arsenal "ați văzut cel mai bun Bayern de cînd sînt eu aici". Catalanul susține că "titlurile cîștigate pînă acum sînt mai mult ale predecesorului Heynckes decît ale mele. Abia în acest sezon îmi recunosc amprenta în jocul echipei, deși mai avem destule de pus la punct, mai ales în apărare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează