INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA

VIDEO VIRAL Cristiano Ronaldo și Leo Messi, moment MEMORABIL la gala UEFA: „Aceiași doi tipi, pe același podium, mereu!”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 22:33

Cristiano Ronaldo (34 de ani) și Lionel Messi (32 de ani) au fost în centrul atenției la gala organizată de UEFA cu ocazia tragerii la sorți a grupelor Ligii Campionilor.

Ronaldo și Messi, câștigători a câte cinci Baloane de Aur, au împărțit lumea fotbalului în două de-a lungul anilor. Portughezul a vorbit astăzi deschis despre relația pe care o au și despre cum concurența i-a dus pe amândoi spre performanțe nebănuite. 

„Împărțim această scenă de 15 ani, eu și el. Nu știu dacă asta s-a mai întâmplat vreodată în istoria fotbalului. Aceiași doi tipi, pe același podium, mereu. Nu e ușor, știți foarte bine asta. Bineînțeles că avem o relație foarte bună. Nu am luat cina împreună încă, dar sper ca în viitor să se întâmple. 

Îmi e dor să joc în Spania. Am avut această bătălie în ultimii 15 ani. E un lucru bun. M-a motivat, m-a împins de la spate, la fel cum am făcut și eu în cazul lui. E grozav să fii parte din istoria fotbalului! Eu sunt acolo, la fel cum e și el”, a spus Ronaldo în timpul galei de la Monaco. 

CR7 x Messi

Ronaldo on his and Messi's rivalry: "We shared this stage for 15 years, me and him. ... It's good to be part of the history of football." 🙌

Publicată de Bleacher Report pe Joi, 29 august 2019

Vezi și:

VIDEO Messi și Ronaldo, lăsați mască de discursul ciudat al lui Eric Cantona: „Știința ne va face nemuritori!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  31 August 2019, 22:40

Daca isi tevin fizic alibleg si budescu astra alaturi de craiova pot emits pretentii !

530502701054357
Andra Pop  •  29 August 2019, 22:50

Niciodata nu prea Mi-a placut de ronaldo dar acum pot sa spun ca discursul lui ma emotionat. Frumos. Respect

Vezi toate comentariile (2)
Comentează