INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SUSPENDARE

VIDEO Zlatan Ibrahimovici a aflat cît va sta pe bară după cartonaşul roşu din Liga Campionilor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 21:24

PSG a eliminat-o pe Chelsea din Liga Campionilor, însă preţul plătit a fost unul scump: suedezul Zlatan Ibrahimovici n-a jucat tot meciul, fiind eliminat în minutul 31.
Atacantul parizienilor a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare criminală asupra lui Oscar şi a fost suspendat pentru partida tur din sferturile de finală ale Ligii.

Şi Serge Aurier a fost suspendat, însă acesta nu va putea juca trei meciuri în cea mai importantă competiţie intercluburi fiindcă l-a insultat pe arbitrul meciului PSG - Chelsea pe reţelele de socializare.

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor va fi, vineri, liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
danieb
danieb  •  20 Martie 2015, 08:23

Nu mi se pare corect sa fie suspendat Zlatan. Nu a fost intrare criminala deloc. Adica omul are stilul lui de a se exprima si mai face tot felul de tampenii, dar intrarea aia era doar de galben. Daca vroiau sa il pedepseasca, puteau sa ii dea o amenda, mai ales ca adversarul nu a avut de suferit.

andib126
andib126  •  20 Martie 2015, 07:34

si pana la urma.... daca el a aflat, pentru noi cititorii de ce este in continuare un mister??? (cel putin in acest articol)

ioany
ioany  •  19 Martie 2015, 23:10

Mai mare bou ca acel care a scris prostia asta greu de gasit. De fapt e tipic pentru retardatii angajati aici pe post de ziaristi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează