INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ŢSKA MOSCOVA - BAYERN, MIERCURI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI 1, DOLCE 1, LIVESCORE PE GSP.RO

Vînătorul de cîrtiţe » Guardiola crede că are un spion în vestiar: ”Nu va mai juca niciodată la Bayern”

Atent la orice detaliu, Guardiola va tăia în carne vie cînd va afla sursa scurgerii de informații, foto: reuters
Atent la orice detaliu, Guardiola va tăia în carne vie cînd va afla sursa scurgerii de informații, foto: reuters

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 noiembrie 2013 10:11

După ce presa i-a dezvăluit tactica la derbyul cu Dortmund, Pep ameninţă: ”Dacă-l descopăr, nu va mai juca niciodată la Bayern!”.

A cîştigat primul război cu Dortmund în Bundesliga, răzbunîndu-se pentru Supercupa pierdută, dar îşi continuă vînătoarea. Înaintea jocului din Ligă cu ŢSKA, Guardiola a aflat că cel mai periculos adversar se află în vestiarul lui Bayern! Spaniolul vrea să prindă cîrtiţa ce dă informaţii rivalilor. Şi nu degeaba i-a obligat pe şefi să îi ia o prelată de 80.000 de euro care să-i ascundă secretele de la antrenamente.

"Nu contează numele, iar capul lui o să cadă. Îl voi da afară şi nu va mai juca niciodată cît voi fi aici pe bancă!", ameninţă furios Pep în articolul publicat ieri de Bild. Tabloidul german a dezvăluit sîmbătă, în ziua derbyului cu Borussia, tactica pregătită şi formula de start a campioanei.

Guardiola a înnebunit citind că "Bayern îşi va axa jocul pe flancuri şi schimbări de direcţie". Dar bavarezii nu-şi iau detectivi. "Nu apelăm la National Security Agency să prindem trădătorul", asigură directorul executiv Karl Heinz Rummenigge.

"Oricine ar fi spionul, ar face bine să pună capăt imediat acestui joc. Altfel va avea mari probleme. Nu numai cu Guardiola, ci cu întreg clubul" (Karl Heinz Rummenigge, director executiv Bayern)

"Pep era obsedat la Barca de viaţa privată a jucătorilor săi. Nu voia să facă excese pentru că se temea că n-o să mai fie la nivel maxim în teren" (O sursă din vestiarul Barcelonei)

ALTE ŞTIRI DIN LIGĂ:

Klopp: "Gata cu depresia!"
Jurgen Klopp a trecut rapid peste corecţia încasată de la Bayern, mobilizîndu-şi jucătorii pentru duelul cu Napoli de diseară. "A fost un 3-0 nedrept, dar nu trebuie să ne afecteze. Vă dau cinci minute să ieşiţi din depresie, hai să mergem înainte! Să învăţăm însă din greşeli şi să ne regăsim  încrederea. E obligatoriu să cîştigăm această finală a grupei", a spus antrenorul Borussiei Dortmund.

Întîrziatul Balotelli
Atmosfera din vestiarul Milanului stă să explodeze după ce Balotelli şi alţi patru colegi au venit mai tîrziu duminică, la ultimul antrenament dinaintea plecării către Glasgow, pentru jocul de astăzi cu Celtic. La a doua abatere, Mario a ajuns după 20 de minute, campion fiind Robinho cu 38 întîrziere! Mai mult, administratorul-delegat Adriano Galliani s-a dus direct la aeroport, ca s-o evite pe Barbara Berlusconi.

CR7, out cu Galata
Cristiano Ronaldo nu va fi mîine în atacul lui Real Madrid contra Galatei. Înlocuit în meciul cu Almeria, golgeterul actualei ediţii a Ligii a suferit o leziune musculară la partea posterioară a coapsei stîngi, conform analizelor făcute ieri. Favorit la cîştigarea "Balonului de Aur", portughezul e în pericol să piardă şi jocul de sîmbătă din Primera, cu Valladolid. CR7 a dat 8 goluri în primele 4 etape ale Ligii.

Minut pentru taifunul din Filipine
Înaintea acestei etape din Ligă, vor fi comemorate victimele taifunului din Filipine, soldat cu peste 5.200 de morţi. "Filipine, nu sînteţi singuri", va fi mesajul afişat de jucători. "Întreaga familie a fotbalului european se va uni în teren, exprimînd profunda solidaritate cu poporul filipinez. Trebuie să rămîneţi puternici pentru a înfrunta problemele cauzate de tragedie", a zis Michel Platini, preşedintele UEFA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
monere1980
monere1980  •  26 Noiembrie 2013, 20:06
Postat de sorin_steaua pe 26 Noiembrie 2013, 19:34

Criminal comentariul :)) Garnateaza el personal :)

yep! Tre' sa ma credeti pe cuvant ca e cum spun eu, sau nu e in nici un alt fel. Savvy?

monere1980
monere1980  •  26 Noiembrie 2013, 20:05
Postat de anihilator pe 26 Noiembrie 2013, 18:55

ce tare:)))))))))))))))))))))))))))))))))) cica garantezi tu personal:)))))))))))) cea mai tare faza pe gsp a anului :))))))))))))))))))) pai cine esti tu si nu stim , de garantezi personal ???? JAJAJAJAJAJAJAAAA ai fost maxim sa mor eu :)))))) sigur nu o dai pe etno cand bagi coments pe aici ? :D :))

:) Aia cu "garantez eu personal" e ptr latracii de serviciu care n-au altceva mai bun de facut decat sa se agite. Si cum nu au altceva mai bun de facut macar sa ii ajut sa aiba motive de latrat :D

sorin_steaua
sorin_steaua  •  26 Noiembrie 2013, 19:34
Postat de anihilator pe 26 Noiembrie 2013, 18:55

ce tare:)))))))))))))))))))))))))))))))))) cica garantezi tu personal:)))))))))))) cea mai tare faza pe gsp a anului :))))))))))))))))))) pai cine esti tu si nu stim , de garantezi personal ???? JAJAJAJAJAJAJAAAA ai fost maxim sa mor eu :)))))) sigur nu o dai pe etno cand bagi coments pe aici ? :D :))

Criminal comentariul :)) Garnateaza el personal :)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează