INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BARCELONA

Wenger: "Messi e de pe altă planetă"

Articol de - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Englezii sînt la picioarele lui Lionel Messi.

 

Înaintea confruntării din "sferturile" Ligii, cu Barcelona, managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, a recunoscut că " Lionel Messi e de pe altă planetă. De aceea mergi la fotbal. Să vezi jucători ca el. Ceea ce reuşeşte la numai 22 de ani nu s-a mai întîlnit pînă acum". 

Wenger e fascinat de "modul cum atacantul Barcelonei ia mingea la mijlocul terenului şi înscrie goluri de parcă ar fi în curtea şcolii. E de-a dreptul fantastic! Extraordinar!".

Tehnicianul francez şi-a amintit că "acum cîţiva ani îmi spuneam că la un moment dat va stagna. Dar de unde! E clar că-i de pe altă planetă!".

Messi a fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, iar acum e din nou favorit la  acest titlu. În acest sezon are deja 32 de goluri marcate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  07 Aprilie 2010, 14:24

are 39 de goluri marcate sezonul asta corcectati acolo ;) :))

skrap
skrap  •  07 Aprilie 2010, 03:58

deasta il iubesc pe Arsene Wenger ca antrenor.. pt ca niciodata nu ascunde ce gandeste, deasta l-am admirat mereu ca antrenor... pt mine cel mai bun antrenor din garda veche, peste Del Bosque,Ferguson,Capello si alti mari antrenori... si acum din garda noua a aparut Pep Guardiola... un adevarat dirijor de extraterestri intr-o echipa de extraterestri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează