INTERNATIONAL  »  PRELIMINARII CM 2010  »  ANGLIA

Capello: "Pregătirea Mondialului e cel mai dificil test din cariera mea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2009 00:00

Selecţionerul echipei naţionale a Angliei, Fabio Capello, a declarat că nu va dispune de cele mai bune condiţii pentru antrenament în Africa de Sud şi ştie că acest turneu va fi cel mai dificil test al carierei sale de antrenor, informează The Guardian.

"Am început, este pentru prima dată când simt atmosfera acestui Campionat Mondial. Am văzut aeroportul, oamenii, Bafana Bafana, totul este atractiv. Hotelul arată chiar bine, dar problema o reprezintă terenurile de antrenament.
Nu sunt grozave, dar avem timp să reparăm situaţia. Am găsit o soluţie pentru Wembley şi vom găsi una şi pentru ceea ce am găsit aici. Voi reveni în luna februarie şi voi verifica din nou, dar mai avem încă o opţiune", a spus Capello.

Anglia va fi cap de serie la tragerea la sorţi de vineri, dar tehnicianul consideră că turneul final va fi unul foarte dificil. "O să fie un test foarte important, cel mai greu din cariera mea. Vreau să ajung în finală, am mare încredere în jucătorii mei. Am văzut forţa echipelor africane.

Coasta de Fildeş este o echipă foarte puternică, i-am urmărit contra Germaniei. Cred că va fi cel mai important Campionat Mondial pentru echipele africane. Un jucător precum Drogba este foarte important, iar el este numai un exemplu", a adăugat antrenorul.

Unul dintre purtătorii centrului de pregătire rezervat de Anglia a declarat că hotelul este aproape terminat, potrivit calendarului, iar terenurile vor fi într-o calitate foarte bună în cel mai scurt timp.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează